Amcasına Hakaret Eden Enes Batur Özür Diledi

Sosyal medya fenomeni Enes Batur, geçtiğimiz günlerde amcasına hakaret ettiği bir videoyu Youtube'da paylaşmış, büyük tepki çekmişti. Batur, çektiği video üzerine sosyal medya hesabından özür diledi.

23.10.2018-11:27 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-11:20)

Youtube'da çektiği videolar ile çoğunluğunu çocukların oluşturduğu büyük bir takipçi kitlesine sahip olan sosyal medya fenomeni Enes Batur, geçtiğimiz günlerde amcasına hakaret ettiği bir vidoyu paylaştı.

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? sinema filmi ile adından söz ettiren Batur, amcası Murat Sungurtekin'i kıskışrttığı video ile tepkileri üzerine çekti.

Batur, gizli çekim yatığı videoda amcasına, 'Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından eşin güzel olur. Sen adam mısın? Adana'da hiç kimsenin takmadığı bir adamdın. Şimdi iki üç kişi fotoğraf çektiriyor diye amca amca diye geziyorlar. Adın bile yok. Neydin ne oldun?' sözleri üzerine amcası üzerine yürüyüp sert tepkiler verdiği görülüyor.

Videosunun Youtube'dan kaldırılması üzerine Enes Batur, sosayl medya hesabından özrü dilediği bir yazı paylaştı.

İşte o paylaşım;

Enes Batur, 'Özür dilerim... Amcamla aramızda hiç bir sorun olmasada, videoyu yayınlamadan önce Amcam izlemiş sorun etmemiş olsa da, söylediğim şeylerin benim için hiç bir gerçeklik değeri olmayıp sadece kızdırmak amaçlı olsada, söylediğim şeyler yanlış, hatamı anladım özür dilerim herkesten' ifadelerine yer verdi.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal