Alişan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek!

Ekrem İmamoğlu'nun ünlü isimlere çağrıda bulunmasının ardından birçok isim desteğini belli ederken Alişan'dan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek geldi. Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir videosunu Instagram hesabından paylaşıp 'Daha güzel olacak' notunu ekledi.

14.05.2019-10:55 - (Son Güncelleme: 14.05.2019-10:48)

İstanbul Seçimlerinin yenileneceği haberleri gündemi meşgul ederken Ekrem İmamoğlu, ünlü isimlere çağrıda bulunmuştu. Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Murat Dalkılıç gibi bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olan isimler İmamoğlu'na destek olmak için #herşeygüzelolacak etiketi ile paylaşımlarda bulunmuştu.

Alişan'dan sanat camiasında 'Her şey güzel olacak' fikrinin savunan arkadaşlarına karşı bir adım attı. Ünlü türkücü Alişan, Instagram hesabının hikaye bölümünden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir videosunu paylaştı. Alişan, paylaştığı video ile gündeme geldi.

'DAHA GÜZEL OLACAK'

Çiçeği burnunda baba Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nostaljik tramvaydaki bir videosunu paylaştı. Vatandaşın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Her şey güzel olacak' söylemine verdiği 'Daha güzel olacak' cevabını paylaştı.

SOSYAL MEDYA SALLANDI

İmamoğlu'na birçok ünlü isim destek olurken Alişan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosunu paylaşması bir anda gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Daha güzel olacak' sözlerini paylaşan Alişan, sosyal medyayı salladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal