Acun Ilıcalı İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Çağla Ayça Altunkaya Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşında?

Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz gün Miami'de motora binerken görüntülenen sarışın güzel Çağla Ayça Altunkaya araştırılmaya başlandı. Peki, Çağla Ayça Altunkaya kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

09.04.2019-10:15 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-10:12) Acun Ilıcalı İle Aşk Yaşadığı İddia Edilen Çağla Ayça Altunkaya Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşında?

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra tacı elinden Itır Esen'le aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı yeni sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ile Miami'de görüntülendi.

Miami'de görüntülenen Acun Ilıcalı ve Çağla Ayça Altunkaya'nın samimi halleri aşk dedikodularını beraberinde getirdi. Gizemli sarışın güzel Çağla Ayça Altunkaya'nın kim olduğu merak edildi.

ŞEYMA SUBAŞI'NA BENZİYOR

Şeyma Subaşı'na olan benzerliğiyle dikkat çeken Çağla Ayça Altunkaya araştırılmaya başlandı. Peki, Çağla Ayça Altunkaya kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

ÇAĞLA AYÇA ALTUNKAYA KİMDİR?

Çağla Ayça Altunkaya, Yalova'da yaşamaktadır. 20 yaşında olan Çağla Ayça Altunkaya, hemşirelik okulundan mezun olmuştur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal