LUNA coin ne kadar, kaç TL? 11 mayıs 2022 Çarşamba LUNA coin neden düşüyor?

Luna coin’de yaşanan düşüş yatırımcıların dikkatinde yer alıyor. 1 milyar dolar tutarında kripto para satışı yapan Luna coin yaptığı hamle ile fiyatı 0.95 dolara kadar yükseltirken bugün itibari ile 0.36 dolar seviyesine düştü. Bir günde yüzde 97 kayıp yaşayan Luna coin piyasada dibe vurdu. Bunun üzerine pek çok kişi bunun nedenini araştırmaya başladı. Peki, Luna coin neden düşüyor? Luna coin ne kadar? İşte Luna coin ile ilgili tüm merak edilenler…

11.05.2022-18:29 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-18:29) LUNA coin ne kadar, kaç TL? 11 mayıs 2022 Çarşamba LUNA coin neden düşüyor?

ABD’nin enflasyon verisini açıklamasının ardından piyasalar oldukça hareketlendi. Terra ağının kripto parası olan Luna coin enflasyonun ardından düşüşe geçti. Oldukça hızlı bir düşüş yaşayan Luna coin bir gün içerisinde yüzde 97 geriledi. 30.000 doların üzerinde ilerleme gösteren Luna coin yarım saat içerisinde 29.360 dolara düştü. Luna coinde yaşanan bu düşül oranı ise yüzde 8.2'yi gördü. Peki, Luna coin neden düşüyor? Luna coin ne kadar? İşte Luna coin ile ilgili tüm merak edilenler…

Luna coin neden düşüyor?

Kripto para piyasası oldukça haraketli bir dönem içerisinde girdi. Açıklanan son FED faiz kararı sonrası coinlerde bir iniş bir yükseliş yaşanıyor. Enflasyon verileri sonrasında Luna coinde yaşanan ciddi düşüş pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde 120 dolar olarak karşımıza çıkan Luna coin şimdilerde 9 dolar seviyesinde görülüyor. Yaşanan bu ciddi düşüş bir kriz etkisi yarattı.

Borsada Luna ve Ust çekimlerine son verilirken bazı borsalar Ust ticaretine bir süre ara verdi. Bitcoinlerde yaşanan düşüş stabil coinlere olan ilgiyi çoğaltırken beklenen arzın sağlanmaması bir kırılma yaşanmasına neden oldu. Bu kırılma sonrası bitcoin piyasasına siber saldırılar düzenlendiği de konuşuluyor.

Luna Coin Düşüyor

Luna coin ne kadar?

Luna coin piyasada oldukça ciddi bir çakılma yaşadı. Saat 18.19 itibari ile yüzde 91.37 oranında bir düşüş yaşayan Luna coin 37.45 TL civarında seyretmektedir. Luna coin sadece TL olarak değil tüm para birimlerinde de düşüş yaşamaktadır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal