Lucescu: Tarihimde Başarılar Var

Ukrayna ile oynanan ve 0-0 sonuçlanan hazırlık maçının ardından A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Mircea Lucescu, hakkında yapılan olumsuz eleştirilerin amacının polemik oluşturmak olduğunu söyledi.

21.11.2018-09:54 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-09:53) Lucescu: Tarihimde Başarılar Var

A Milli Futbol Takımı’nın Ukrayna ile oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçının ardından tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu, basın mensuplarının karşısına çıktı.

Rumen teknik adam, kendisine yönelik yoğun eleştiriler olduğunun hatırlatılmasının üzerine, “Bu tür yorum yapan insanların beni beğenmesine ihtiyacım yok. Benim arkamda gerçekler, yaptığım, başardığım bir tarih var. O tarihte başarılar var" dedi.

Lucescu, Antalya Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında kendisi hakkında olumsuz eleştiri yapanların işin uzmanı olmadığını kaydetti.

Kendisini eleştiren kişilerin milli takıma yardım etmediğini belirten Lucescu, şu ifadeleri kullandı:

"Bunların tek bildiği şey polemik yaratmak. Yardımcı olmaktan çok bu tür konular hakkında yorum yapıyorlar. Bu tarz konuşan insanların beni beğenmesine ihtiyacım yok. Benim arkamda gerçekler var. Yaptığım, başardığım bir tarih var ve bu tarihte başarılar var. Bu yüzden sözleşme falan konuşanlar ne konuşuyor bilmiyorum. Benim mesleğime, insanlığa saygım var. Gençlere yardımcı olacaklarına, kendi takımlarında oynamaları konusunda onları motive edeceklerine, onları daha ileriye taşımak adına yazılar yazmaları ve konuşmaları gerekirken yalnızca kritik yapıyorlar ve çözüm üretmiyorlar. Bu bir çözüm değil, mantık değil. Bu konuda daha fazla söyleyecek bir şey yok."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal