''Love Erdoğan'' Nedir? ''Love Erdoğan'' Ne Demek?

Özellikle sosyal medyada çok fazla konuşulan ''Love Erdoğan'' ifadesinin ne olduğu merak edilen ve sıkça sorulan sorulardan biri oldu. Vatandaşlar ''Love Erdoğan'' ifadesinin neden ortaya çıktığını araştırıyor. Peki ''Love Erdoğan'' ne demek? ''Love Erdoğan'' nereden çıktı? ''Love Erdoğan'' nedir?

08.03.2021-11:00 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-11:00) ''Love Erdoğan'' Nedir? ''Love Erdoğan'' Ne Demek?

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bulunan en işlek ve dünyanın en çok bilinen caddesi Times Meydanı'na, geçtiğimiz günlerde bir ilan asıldı. Bu ilanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak ''Stop Erdoğan'' ifadesi yer aldı. Bununla birlikte ilana dünyadan ve Türkiye'den tepkiler yağdı.

Hakkında soruşturma açılan ilanın FETÖ terör örgütü tarafından yayınlandığı tahmin ediliyor. İlana tepki olarak ''Love Erdoğan'' kampanyası başlatıldı. Kampanya dünyanın her yerinden destek alırken vatandaşlar, ''Love Erdoğan'' ne demek sorusuna cevap aramaya başladı. Peki ''Love Erdoğan'' ne demek? ''Love Erdoğan'' nereden çıktı? ''Love Erdoğan'' nedir?

''LOVE ERDOĞAN'' NE DEMEK?

New York'ta yayınlanan ''Stop Erdoğan'' ( Dur Erdoğan ) ifadesine karşılık olarak Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da ''Love Erdoğan'' ilanı yayınladı. Bir anda büyüyen bu kampanyaya Türkiye'nin birçok şehrinden destek geldi ''Love Erdoğan'' ( Erdoğan'ı Seviyoruz ) ilanlarının yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yayınlanan '' Stop Erdoğan'' yerine ''Love Erdoğan'' ilanları paylaşıldı.

Daha sonra ise ''Love Erdoğan'' ilanları ve pankartları bulunan dijital ekranları kamyonet dolaştırıldı. Kampanya, sosyal medyada büyüyerek birçok kişi tarafından desteklendi. Çeşitli ülkeler ''Love Erdoğan'' kampanyasına destek verirken ilan, İngilizce, Türkçe, Kürtçe, Arpaça ve diğer dillerde yayınlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal