Los Angeles'a Gidince Mutlaka Yapılacaklar

Los Angeles kesinlikle ölmeden önce gidip görülmesi, gezilmesi ve tecrübe edilmesi gereken bir yer. Peki Los Angeles'a nasıl gidilir? Los Angeles'a gidince mutlaka yapılacaklar nelerdir, Nerede kalınır? Neler yenir ve içilir? Hepsini sizin için yazımız da toparladık.

13.06.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-15:25) Los Angeles'a Gidince Mutlaka Yapılacaklar

Yurt dışı tatil planınız da tercihiniz Los Angeles tarafından olduysa doğru bir karar verdiniz. Los Angeles kesinlikle ölmeden önce gidip görülmesi, gezilmesi ve tecrübe edilmesi gereken bir yer. Peki Los Angeles'a nasıl gidilir?  Los Angeles'a gidince mutlaka yapılacaklar nelerdir, Nerede kalınır? Neler yenir ve içilir?  Hepsini sizin için yazımız da toparladık. Eğer harika bir Los Angeles tatili geçirmek istiyorsanız yazıyı dikkatle okuyun ve önemli yerleri not almayı unutmayın.

Gitmeden önce nerede kalmanız gerektiğine karar vermelisiniz. Detaylı araştırıp, güvenli ve uygun bulduğunuz otele rezervasyon yaptırabilirsiniz. Nerede kalmanız konusun da size tavsiye verebileceğimiz, Santa Monica, Hollywood, Venice Beach tercihleriniz arasın da ilk sıra da olabilir. Los Angeles'a ayak bastığınız andan itibaren bir araba kiralayın bu şehir de görülmesi gereken o kadar çok güzel yerler var ki ne yazık ki hepsi birbirine mesafe olarak çok uzak bu yüzden bir araba kiralamanız sizin için iyi olacaktır. Şehir trafiği İstanbul'un trafiğini aratmayacak cinstendir bunu da söylemekte fayda var diyelim.

Los Angeles da Gezilecek Yerler

Hollywood

Los Angeles dendiğin de akla ilk gelen film stüdyolarının bulunduğu, eğlencenin doyasıya bol, ışıltılı ve görkemli yapısı, ayrıca şöhretler kaldırımı ile ünlü Hollywood bulvarı gezip görülmesi gereken yerlerin en başın da geliyor.

Disneyland

Siz ne kadar büyümüş olursanız olun bir tarafınız hala çocuk kalmıştır. İşte bu yüzden bu tema parkı görmeli zamanla daha fazla değişen eğlence dünyasına mutlaka katılmalısınız.

Griffith Park and Observatory

Hollywood tabelasını yakından görmek, gözlem yapmak, şehri seyretmek ve fotoğraflar çekmek istiyorsanız New York’ta bulunan central parktan daha da büyük olan bu yeri mutlaka görmelisiniz.

Santa Monica

Alışveriş yapmak, eğlenmek, yüzmek ve ücretsiz konserleri dinlemek için bu yeri kesinlikle ziyaret ediniz.

Universal Studios

Hollywood filmlerini izleyip bu sahneleri nasıl çekiyorlar acaba diye merak ettiğimiz olmuştur işte o sahnlerin çekildiği bu yeri görmek için tura katılabilirsiniz.

Venice Beach

Güzel vakit geçireceğiniz, bisiklet sürebileceğiniz ve akşamları yürüş yapabileceğiniz oldukça güzel bir yer.

O kadar çok gezip görülmesi gereken yerler var ki asıl olarak bu yerleri gördükten sonra eğer zamanınız varsa Malibu, The Getty Center, Rodeo Drive,Beverly Hills,Walt Disney Concert Hall, Downtown, Exposition Park, Museum of Contemporary Art, Hollywood Bowl, Little Tokyo, Long Beach, Santa Catalina Island, Six Flags Magic Mountain kesinlikle bu yerleri de gidince görüp yapılacaklar listenize eklemelisiniz.

Los Angeles Mutfağı

Yemek kültürü bakımından o kadar çok zengin bir mutfağa sahip ki Los Angeles'a gidince mutlaka yapılacaklar listesin de bu yemekleri denemeden dönmeyin;

Tapas

Akdeniz mutfağı olan ve ne yediğini bilmek isteyenler için ideal

Karides

Yine bir deniz ürünü Los Angeles mutfağı ile harmanlanmış bu yemeği kesinlikle deneyin

Biftek

Bu mutfağa has bir lezzet sırrı olan biftek diyerek geçilmeyecek bu lezzet denenmeden dönülmemelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal