Lisede Kur'anı-ı Kerim'e büyük saygısızlık! O görüntülerden sonra MEB'den açıklama geldi

Kur’an-ı Kerim'e tekme atan lise öğrencisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Antalya Serik'teki bir lisede çekildiği belirtilen görüntülerde bir öğrencinin Kur’an-ı Kerim'i kullanarak röveşata attığı görülüyor. Söz konusu görüntüler büyük tepki çekerken, sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasına girdi. Öte yandan söz konusu görüntülerle ilgili MEB'den açıklama geldi.

07.06.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-14:50)

Yaşanılan bu olay sosyal medyada büyük tepki topladı. Antalya'nin Serik ilçesinde bir lisede öğrencilerin Kur'an-ı Kerim’e yaptığı saygısızlık büyük olay yarattı. Sosyal medyaya aktarılan görüntülerde, bir öğrenci Kuran-ı Kerim’i havaya atarken diğer öğrenci Kuran-ı Kerim’i kullanarak röveşata attı.

Kur'an-ı Kerim'e büyük saygısızlık

Başka bir öğrenci ise telefon kamerasıyla o anları saniye saniye kaydetti.

Kuran-ı Kerim’in tavandan sekip yere düştüğünü gören öğrencilerin gülüştüğü ise görüntülerde duyulmakta.

Sosyal medyada viral oldu

Görüntülerin sosyal medyaya yansımasıyla öğrencilerin yaptığı saygısızlık büyük tepki çekti.

MEB'den açıklama geldi

Konuya dair MEB'den flaş bir açıklama geldi. Yapılan açıklama doğrultusunda, Öğrencilere disiplin işlemlerinin başlatıldığını belirterek, 'Bir lisemizde öğrencilerin sınıfta Kur’an-ı Kerim’e yönelik kabul edilemez davranışlarda bulunduğuna ilişkin sosyal medyaya yansıyan olayla ilgili öğrencilere disiplin işlemleri başlatılmıştır.' denildi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal