Lise Öğretmeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gençlik Yıllarından Bahsetti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın lise öğretmeni Müzekka Gürbüz Başkan Erdoğan ile olan anılarını basın ile paylaştı.

23.11.2021-16:48 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-17:11) Lise Öğretmeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gençlik Yıllarından Bahsetti!

Son dakika gelen habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın lise öğretmeni Müzekka Gürbüz Başkan Erdoğan'ın lise yıllarını anlattı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden öğretmeni Müzekka Gürbüz, Başkan Erdoğan'ın derslerde çok başarılı olduğunu, derslere ilgisinin yüksek olduğunu belirterek şu sözleri söyledi; "Dersi can kulağıyla dinliyordu. Yani iyi talebeydi. 'Adam olacak çocuk belli olur' derler ya aynen o da belliydi. Derslerine dikkat ediyordu, çalışıyordu. Güzel Kur'an-ı Kerim okurdu." 

TALEBELERİMİZİN HEPSİ ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERDİ

Öğrencilerinin hepsinin çok başarılı ve şuan mevki sahibi insanlar olduğunun altını çizen Müzekka Gürbüz sözlerine şu şekilde devam etti; "Talebelerimizin hepsi aşağı yukarı çalışkan çocuklardı, hepsinden memnunduk. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere arkadaşları hakikaten terbiyeli, çalışkan çocuklardı. Hepsi bugün vazife başında." dedi

BAŞKAN ERDOĞAN DERSLERİ CAN KULAĞIYLA DİNLERDİ

Kur'an-ı Kerim ve Arapça derslerine girdiği Başkan Erdoğan'ın derslere çok ilgili olduğunu belirten Müzekka Gürbüz, Başkan Erdoğan'ın ön sıralarda oturduğunu belirterek şu sözleri söyledi; "Dersi can kulağıyla dinliyordu. Yani iyi talebeydi. 'Adam olacak çocuk belli olur' derler ya aynen o da belliydi. Derslerine dikkat ediyordu, çalışıyordu. Güzel Kur'an-ı Kerim okurdu. Sesi güzeldir. O yapamasa bizden geçemez kolay kolay çünkü mümkün mertebe Kur'an-ı Kerim'i güzel okusunlar diye çalıştık."

ONA HER ZAMAN DUA EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitim hakkında yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Müzekka Gürbüz, Başkan Erdoğan'ı bu konuda başarılı bulduğunu belirterek konuşmasını şu sözlerle noktaladı; "Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmam Hatiplerin gelişmesi için yapabileceği her kolaylığı yapar çünkü kendisi bu okulların kıymetini biliyor. Her zaman ona duacıyım, Allah yardımcısı olsun, düşmanların şerrinden korusun. Allah hizmetlerinde muvaffakiyetler versin, başımızdan eksik etmesin inşallah çünkü yaptığı her şeyi memleketin, milletin iyiliği için yapıyor, kötü bir şey düşünmez."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal