Leyla Aydemir'in Katilleri İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Ağrı'da kaybolmasının 18 gün ardından cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü ile alakalı 7 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 14'er seneye dek hapis cezası talebiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

21.06.2019-15:16 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-15:46)

Ağrı merkezinde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin 15 Haziran 2018'de bayram ziyareti için gittikleri Bezirhane köyünde kaybolmalarının 18 gün ardından cesedi bulunan kızları Leyla Aydemir'in ölümüyle alakalı Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sona erdi. Hazırlanan iddianame, Ağrı 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İddianamede, baba Aydemir'in tutuklu olan kuzeni M.A.A'nın da içlerinde olduğu 7 sanık hakkında "çocuğa veya beden ya da ruh açısından kendisini savunamayacak halde olan kişiye karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "iştirak halinde kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan da 14'er seneye dek hapis cezası verilmesi talep ediliyor. Sanıkların yargılanmasına 20 Eylül'de başlanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal