Lazer Yanığına Ne İyi Gelir?

Vücuttaki istenmeyen tüyler özellikle kadınları çok rahatsız eder. Bundan dolayı birçok kişi lazer epilasyon olarak bilinen hizmeti alır. Ancak zaman zaman dikkatsizlikten kaynaklı yanma durumları ortaya çıkabilir. Oldukça rahatsız edici olan bu yanıklardan kurtulmak için bitkisel yöntemleri deneyebilirsiniz.

08.06.2020-18:15 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-18:13) Lazer Yanığına Ne İyi Gelir?

Lazer yanığı, istenmeyen tüy ve kılları yok ederken yapılan hatanın sonucunda hastanın cildinin yakılmasıdır. Nedenleri ise şöyledir;

  • Bu işlemin işinde iyi olmayan ve uzmanlığı bulunmayan bir ekip tarafından yapılması en temel nedendir.
  • Cildi hassaslaştırma görevine sahip olan ilacın seans sırasında tercih edilmemesi
  • Son derece yoğun bir kozmetik ürün kullanımı
  • Lazerin sona ermesinin ardından kişinin güneşlenmesi ya da solaryuma girmesi.
  • Bunun yanı sıra işlem esnasında çok yüksek bir dozda lazer verilmesi, sorunun nedenleri içinde dikkat çeker.

Lazer Yanığına İyi Gelen Doğal Yöntemler Neler?

  • Lazer yanığına ne iyi gelir: Aloe Vera bu konuda en iyi doğal ürünlerin başında gelmekte. Çünkü her daim insan cildindeki hücreleri yenileyebiliyor. Bunun uygulanma şekli ise farklılık göstermekte. Birçok kişi bunu bir maske gibi kullanıyor. Ayrıca dileyenler için değişik bir opsiyon var. O da Hindistan cevizi yağı ve E vitamini ile karıştırmak. Daha sonra da lazer yanığının olduğu yere hemen sürmek. Böylelikle en kısa sürede sonuç almak mümkündür.
  • Lazer yanığına iyi gelen kür özellikleri şöyledir. Bunu kullanmak için ilk olarak 1 su bardağının içine 1 avuç dolusu pirinci hemen atın. Ardından bunun beklemesi lazım. Bunun 20 dakika olması yeterlidir. Daha sonra bunu düzgün bir şekilde karıştırın. Süzme aşamasına geçin. Yulaf ununu bunun içine ekleyin ve devam edin. Kıvamının bir macun gibi olması lazım. Artık karışım tamamen hazır hale gelmiştir. Son olarak bir adet yumurtanın beyaz kısmını da eklemeyi unutmayın. Sorunlu olan bölgelerin üstünde bunu iyi bir biçimde yayın. Mevcut karışımının düzenli bir biçimde uygulanması çok önemli. Ancak bu şekilde sonuç almak mümkün.
  • Epilasyon yanıklarına karşılık aynı zamanda çilek tercih edilebilir. Bunun için hemen çilek edinin. Ardından bunun püresini dikkatli bir şekilde çıkarın. İçine ise gül suyunu koyun. Karışımın hazır hale gelmesinden sonra artık uygulanmasına geçebilirsiniz. Bu çok uzun sürmez. En çok 20 dakika kadar bekletilmesi yeterli olacaktır. Zaten farkı en kısa süre içinde görebilirsiniz.

Lazer yanığına ne iyi gelir: Bal, cilde en iyi gelen besinlerin içinde dikkat çekmekte. Bunu hemen cilde uygulayın. Direkt olarak bunu gerçekleştirmeniz kolay olacaktır. Dileyen kişiler ise bunun içine gül suyu koyabilirler. Sonuç almak için çok fazla beklemeye gerek yok.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal