La Liga maç yayınları yeni sezonda hangi kanalda olacak? La Liga yeni sezon yayın kanalı

İnternet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de La Liga maçlarının nereden izleneceği ile ilgili oldu. Peki La Liga yeni sezonu nereden izlenebilir? Tüm detaylar haberimizde.

18.06.2022-14:32 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-14:32) La Liga maç yayınları yeni sezonda hangi kanalda olacak? La Liga yeni sezon yayın kanalı

Futbol severler heyecanla La Liga yeni sezonunun nereden takip edileceğini araştırmaya başladı. La Liga yeni sezon karşılaşmaları nereden izlenecek? La Liga yeni sezonu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

La Liga yeni sezonu nereden izlenecek

La Liga 3 senedir Spor Smart ile anlaşmalıydı ve karşılaşmalar buradan takip edilebiliyordu. Ancak son sezon anlaşmalarının bozulması üzerine futbol severler heyecanla nereden yayınlanacağını araştırmaya başladı. Yeni sezonda La Liga karşılaşmalarının S Sport üzerinden takip edilebileceği duyuruldu. Henüz resmi açıklama yapılmasa da birkaç gün içinde açıklama yapılacağı düşünülüyor. S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden maçlar izlenebilecek.

La Liga Karşılaşmaları

Saran Group

Saran Group bu sezon Premier Lig haklarını da kaybetmiş durumd. Saran Group yalnızca İtalya Serie A haklarını elinde tutuyor. Bunun sonucunda Saran Group La Liga karşılaşmalarının yayın haklarını da önümüzdeki sezon için aldı. Önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

Şifresiz yayın yapılacak

Saran Group'un A Spor ya da TRT ile anlaşma sağlayarak haftada 1 de olsa bazı karşılaşmaların şifresiz olarak yayınlanmasını planladığı duyuruldu. Spor Smart anlaşması aktifken La Liga karşılaşmaları D-Smart veya Youtube üzerinden canlı olarak izleyicilerle paylaşılmıştı.

S Sport içeriği

S Sport önümüzdeki sezon için Euroleague ve La Liga karşılaşmalarını futbol severlerle buluşturacak. Portekiz Liga NOS ve İtalya Serie A maçları ekranlarda olacak.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal