Kuş Uçuşu uyarlama mı? Kuş Uçuşu nereden uyarlandı?

3 Haziran 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi yayınlanması ile birlikte sevilen yapımlar arasında yer almayı başardı. Dizinin başrol oyuncuları Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol olurken çekilen dizinin uyarlama olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Dizinin oyuncuları da merak edilirken internette araştırmalar devam ediyor. İşte Kuş Uçuşu dizisi hakkında tüm merak edilenler…

06.06.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-15:19) Kuş Uçuşu uyarlama mı? Kuş Uçuşu nereden uyarlandı?

Netflix platformunda yeni yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi, 8 bölüm olarak ekranlara geldi. Yayınlanması ile birlikte izleyenlerden tam not alan dizinin uyarlama olup olmadığı da merak konusu haline geldi. Dizide birbirinden yetenekli isimler yer alırken oyuncuların kimler olduğu da araştırılmaya başladı. İşte Kuş Uçuşu dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Kuş Uçuşu dizisi uyarlama mı?

Netflix’in yeni yerli dizisi Kuş Uçusu’nun senaristliğini Meriç Acemi yaparken, yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer yer almaktadır. Dizinin uyarlama olup olmadığı merak edilirken Kuş Uçuşu dizisinin uyarlama olmadığını bilinmektedir.

Dizi ekranlara yansırken iki farklı kuşağı da konu edinmektedir. Başarılı ve idealist bir haberci olma yolunda ilerleyen hırslı bir genç ekranlara yansırken, İki farklı kadının hayatına tanık olacağız. Hangisinin ilerleyişinin baskın geleceğini izleyip göreceğiz.

Kuş Uçuşu dizisi uyarlama mı

Kuş Uçuşu dizisi oyuncuları kimler?

Kuş Uçuşu dizisi ekranlara gelirken dizi de birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Birce Akalay,

Miray Daner,

İbrahim Çelikkol,

İrem Sak,

Burak Yamantürk,

Defne Kayalar,

Şifanur Gül.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal