Mezarlık dizisi ne zaman başlıyor? Netflix Mezarlık dizisi yayın tarihi belli oldu

Birce Akalay’ın başrolde olacağı Netflix’in Mezarlık dizisi yayın tarihi belli oldu. Yayın tarihi haberi bizzat Birce Akalay’dan geldi. Peki Mezarlık dizisi ne zaman başlıyor? Yanıtı haberimizde...

06.06.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-15:09) Mezarlık dizisi ne zaman başlıyor? Netflix Mezarlık dizisi yayın tarihi belli oldu

Netflix’in en yeni Türk dizilerinden birisi olacak olan Mezarlık dizisi hakkındaki son gelişmeler dizi severler tarafından takip edilmeye devam ediliyor. Senaryosunu Özden Uçar ve Onur Böber’in yazdığı Mezarlık dizisinin yayın tarihi, dizinin başrol oyuncusu Birce Akalay tarafından açıklandı. Peki Mezarlık dizisi ne zaman başlıyor?

Mezarlık dizisi ne zaman başlıyor?

Geçtiğimiz günlerde bir otelin çıkışında Mezarlık dizisi hakkındaki soruları yanıtlayan Birce Akalay, dizinin merakla beklenen yayın tarihini açıkladı.

Mezarlık dizisi hakkında ‘’Kadın cinayetlerini işleyeceğiz, kriminal bir iş” ifadelerini kullanan Birce Akalay dizinin Haziran ayı içerisinde yayınlanacağını duyurdu. Konu hakkında ise Netflix’ten önemli bir açıklama yapıldı.

Netflix Mezarlık

Netflix’in açıklamasına göre yapımcılığını ANS Film'in, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un üstlendiği, başrollerini Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş, Berna Öztürk ve Sezgin Uzunbekiroğlu'nun paylaştığı, ülkemizin kanayan yarası olan kadın cinayetlerini konu alan 4 bölümlük yapım, 17 Haziran'dan itibaren izleyiciyle buluşacak.

Birce Akalay’ın bir diğer yapımı olan Kuş Uçuşu dizisi ise geçtiğimiz Cuma günü Netflix’te yayınlanmaya başlamıştı.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal