Aziz yeni sezon ne zaman başlayacak? Show TV Aziz dizisi 2. sezon başlangıç tarihi

Show TV’nin iddialı dizisi Aziz dizisinin ilk sezonunun çekimleri sona erdi. Dizi severler ise Aziz dizisi 2. sezon hakkında araştırmalarına başladı. Peki Aziz yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte Show TV Aziz dizisi 2. sezon başlangıç tarihi...

06.06.2022-14:46 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-14:46) Aziz yeni sezon ne zaman başlayacak? Show TV Aziz dizisi 2. sezon başlangıç tarihi

Heyecanlı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olan Aziz dizisinin sezonun son çekimlerini tamamladı. Sezon finali yapmaya hazırlanan Aziz dizisinin yeni sezonda da ekranlarda olup olmayacağını tartışmaya başladı. Show TV Aziz dizisi 2. sezon başlangıç tarihini öğrenmek isteyen dizi severler arama motorlarını meşgul ediyor.

Aziz yeni sezon ne zaman başlayacak?

Aziz sezon finali arası verirken Antakya Cumhuriyeti yolunda Pierre'nin acımasız planları heyecanı doruğa taşıyacak. Görkemli ve tansiyonu yüksek sahnelerin ardından dizinin yeni sezonu merak konusu oldu. 28. Bölüm ile bu akşam Show TV ekranlarında yayında olacak olan Aziz dizisi 2. sezonun yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Dizinin hayranlarını mutlu eden haber geldi.

Aziz dizisi 2. sezon

Q3 Medya’nın yapımcılık görevini üstlendiği Aziz dizinin yeni sezonunun onayının alındığını öğrenildi. Geçtiğimiz yıllarda ve diğer dizilerde olduğu gibi dizinin yeni sezonunun Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Aziz dizisi sezon finalinde neler olacak?

Kenan'ın gerçek yüzünün ortaya çıkması ardına Aziz ve Kenan arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Efnan'ın Aziz ve Kenan'ın kardeş olduklarını bilip sakladığını öğrenen Aziz'le Efnan arasında soğuk rüzgarlar eser.

Pierre'in Zehra'yı yakalaması Aziz'in yeni bir plan yapmasına neden olur. Aziz, Zehra'yı kurtarıp milli mücadeleye katkı sağlamak için kendini feda etmeye hazırdır. Aziz'in girdiği zorlu yolda herkes tek yürek olur.

Efnan, Aziz'in zorlu yolunda ondan haber alamaz. Ancak Efnan, Aziz'i bulup onu görmeye kararlıdır. Gözünü kırpmadan elini taşın altına koyar.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal