Kurban Bayramında noterler açık mı? Nöbetçi noter var mı? Hangi günler noter açık olacak?

Kurban Bayramına sayılı günler kala noterde resmi işleri olanlar noterlerin açık olup olmadığını araştırmaya başladı. '2022 Kurban Bayramı'nda noterler açık mı?' sorusuna yanıt arayanlar nöbetçi noter araştırmasına da başladı. Noterler bayramda çalışıyor mu? İşte detaylar...

06.07.2022-13:18 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-13:18) Kurban Bayramında noterler açık mı? Nöbetçi noter var mı? Hangi günler noter açık olacak?

Gayrimenkul veya araç alım satımı yapacak kişiler bayramda noterlerin açık olup olmadığını merak etmektedir. Alım satımlarda gerekli olan evrakların imzalanması ve mühürlenmesi için noter şartı gerekmektedir. Kurban Bayramı 2022 noter açık mı, kapalı mı? Noterler hakkında merak edilenler ve çalışma saatleri haberimizde yer almaktadır 

2022 Kurban Bayramı'nda noterler açık mı, kapalı mı? 

Türkiye'de yaşayan vatandaşlar alım satımlar için noter zorunluluğu bulunmaktadır. Kurban Bayramı'na denk gelen alım satımlar için noterlerin açık mı kapalı mı olduğu araştırılmaktadır. 

Noterler Kurban Bayramında açık mı?

Bu sene Kurban Bayramı 9-10-11 ve 12 Temmuz tarihlerine denk gelirken alınan yeni karar üzerine tatil 9 gün olarak belirlendi. Vatandaşların da merakla beklediği noterlerin açık olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Konu hakkında herhangi bir açıklama yapıldığında siz değerli okurlarımız için haberimizde yeni bilgilere yer verilecektir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal