Ağrı, Doğubayazıt'a 6 Bin Kitap Gönderildi!

İstanbul'da bir işletme tarafından planlanan ve bilet yerine kitapla gelen müşterilerin kabul edildiği programda toplanan 6 bin kitap ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kütüphane oluşturuldu.

18.10.2019-14:30 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-14:10)

İstanbul'da bir işletme tarafından planlanan ve bilet yerine kitapla gelen müşterilerin kabul edildiği programda toplanan 6 bin kitap ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kütüphane oluşturuldu.

 

İstanbul'da bir işletme tarafından düzenlenen ve bilet yerine kitapla gelen müşterilerin misafir edildiği programda bir araya gelen 6 bin kitap ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kütüphane kuruldu.

Türkiye genelinde özellikle Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde imkanları sınırlı köy okullarına yardım için İstanbul'da program organize eden bir işletme, Doğubayazıt ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Sağlıksuyu Köyü Ortaokulu için kampanya başlattı.

Bir ay önce yapılan, bilet yerine kitap ve kırtasiye malzemesiyle gelen müşterilerin kabul edildiği "80'ler ve 90'lar" temalı programda, söz konusu okulda eğitim gören öğrenciler için 6 bin kitap ve kırtasiye malzemesi toplandı.

Sağlıksuyu Ortaokulu Müdürü Ebubekir Alantar ile irtibat kuran eğlence mekanı görevlileri, toplanan kitap ve malzemeleri köye gönderdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal