KPSS Şartı olmadan Personel Alımı Yapılacak! İşte Aranan Şartlar...

İş arayan insanlar internet üzerinden KPSS şartı aramadan personel alımı yapan kurumları araştırıyor. Peki KPSS olmadan işe girilebilecek yerler nereler? Tüm detaylar haberimizde.

09.06.2022-18:16 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-18:16) KPSS Şartı olmadan Personel Alımı Yapılacak! İşte Aranan Şartlar...

KPSS şartı aranmadan personel alımı yapan bazı kurum ve kuruluşlar var. Bunlardan biri de Kızılay Yatırım Holding. Kızılay Yatırım Holding'in KPSS şartı aramadan personel aradığını duyurması üzerine internet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri de bu oldu. Peki başvuru şartları neler? Kızılay Yatırım Holding iş ilanı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KPSS olmadan personel alımı

Kızılay Yatırım Holding KPSS şartı aramadan personel almaya başladığını duyurdu. Kurum, en az 5 sene tecrübe ve MS Ofis uygulamalarını iyi derecede kullanmayı bilen elemanlar arıyor. Türk Kızılay Yönetici Asistanı başvuruların Kariyer sayfasından yapılmaya başlandığını duyurdu. Son başvuru tarihi 20 Haziran 2022 olarak belirlendi.

Başvuru nasıl yapılır

Kızılay personel alımları basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx internet sitesi üzerinden yapılıyor. Öncelikle açık pozisyonlar bölümüne girerek ilana başvur diyerek size uygun açık pozisyonun ilanına başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru şartları

Kızılay'ın başvuru şartları şu şekilde duyuruldu;

-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

-MS Ofis programlarını iyi derecede kullanabilen

-Doküman kontrol konusunu bilen

-En az 5 sene tecrübeli

-Diksiyonu düzgün

-Sözlü ve yazılı iletişim becerileri yüksek

-Planlama, organizasyon ve koordinasyon becerileri yüksek

-Detaylı, sistemli ve düzenli çalışan

-İleri derecede İngilizce bilen

Kızılay yönetici asistanı

Kızılay yönetici asistanlığının iş tanımı şu şekildedir; yöneticisinin ofis içinde ve dışında programlarının koordinasyonlarını sağlar, yöneticisinin iş akışına bağlı ajandasının günlük, haftalık, aylık iş planlarını organize eder, rapor ve sunumları hazırlar ve destek verir, gerektiği zaman yöneticisinin mail, telefon ve toplantı trafiğini yönetir, yöneticinin talep ettiği araştırmaları yapar ve raporlar, yurt içi ve yurt dışı otel, uçak ve seyahat organizasyonlarını yapar ve vize süreçlerini takip eder, üst yönetim toplantı kararları olduğunda uygulanma düzeyinde takibini yapar ve birim yöneticilerinden ilgili raporları toplar. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal