Konyaspor'un yıldızı Amir Hadziahmetovic, İlhan Palut gibi teknik adamların Türk futbolunda daha fazla yer alması gerektiğini söyledi

Konyaspor'un Bosna Hersekli yıldızı Amir Hadziahmetovic, Türk futbolunun İlhan Palut gibi teknik adamlara ihtiyacı olduğunu söyleyerek, teknik direktöründen övgü dolu sözlerle bahsederek, ligde Şampiyonlar Ligi hedeflerini devam ettireceklerini söyledi.

03.05.2022-13:35 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-13:35) Konyaspor'un yıldızı Amir Hadziahmetovic, İlhan Palut gibi teknik adamların Türk futbolunda daha fazla yer alması gerektiğini söyledi

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oldukça başarılı bir performans sergileyen Konyaspor'da dikkat çeken isimlerden biri olan Bosna Hersekli oyuncu Amir Hadziahmetovic, Tam Saha Dergisi'ne yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Amir Hadziahmetovic, yaptığı açıklamalarda ;

Şampiyonlar Ligi hedefleri...

Şu ana kadar kulüp tarihinin en iyi sezonu diyebilirim. Umarım kalan maçlarımızda da hiçbir engele takılmadan ligi en iyi pozisyonda bitiririz... İlhan Palut Hocamız ve ekibi sayesinde takımımız inanılmaz bir iş çıkardı. Her zaman mümkün olanın en iyisini hedefliyorum. Ligi ikinci bitirmek için iyi bir fırsatımız olduğunu düşünüyorum. Bunun gerçekleşmesi için elimizden gelen her şeyi vereceğiz.

'Türkiye Kupası'nı kazanmak unutulmazdı'

2016-2017 sezonunu asla unutmayacağım. Türkiye Kupası'nı kazandığımız sezondu. Eskişehir'de Konyaspor taraftarlarının tıklım tıklım doldurduğu bir stadyumda kupa kaldırmak, dünyanın en güzel duygusuydu.


'Bu sezon için çok mutluyum'

Sanırım geçtiğimiz sezon gerçekten iyi bir performans gösterdiğim sezondu. Hem kulüp hem de millî takımda tüm maçları oynamak ve tüm sezon boyunca iyi bir performans sergilemek kolay değil. Bunu başarmış oldum ve bu sezon için gerçekten çok mutluyum” diye konuştu.

Teknik direktör İlhan Palut hakkında...

İlhan Palut bence çok iyi bir hoca ve en önemlisi çok iyi bir insan Sahip olduğumuz başarıyı hak ediyor ve inanıyorum ki Türkiye'nin en büyük koçlarından birisi olacak. Türkiye'nin böyle modern, pozitif futbol oynamaya çalışan teknik direktörlere daha çok ihtiyacı var.

'Avrupa'ya transfer hayalim var'

Kariyerimde hâlâ başarmak istediğim çok şey var. Umarım bir sonraki adımım, Avrupa'nın en iyi beş liginden birinde oynamak olur. Bosna-Hersek Millî Takımı'yla ilgili de büyük bir hayalim var O da Avrupa Şampiyonası veya Dünya Kupası'na gidebilmek Bu en büyük hayalim.

'Onu asla unutmayacağım...'

Ahmet Çalık gibi iyi bir arkadaşımızı kaybettik. Hayatımda tanıdığım en düzgün insan ve en iyi oyuncuydu. Gerçekten çok üzgünüz. Onsuz gerçekten çok zor dönem geçirdik. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Ahmet Çalık'ı asla unutmayacağım ve daima kalbimde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal