Konya'da Yarbay Polise Hakaret Etti

Konya'da meydana gelen olayda, yarbay olduğunu öne süren bir şahıs, yol kontrolü yapan polis memuruna hakaret etti. Şahıs polise yönelik olarak, "Aramızda kaç gömlek var? Maaşın kaç para, ederin kaç para?" ifadelerini kullandı.

07.04.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-16:49)

Olay, 31 Mart gecesi Konya'da meydana geldi. Yol kontrolü yapan polis ekipleri bir aracı durdurdu ve araç içindekilere nereden geldiğini sordu. Aracın içindeki şahıs önce asker olduğunu belirtti ve polise hakaret etmeye başladı. 

Aracı durdurulduğu için polis memuru ile tartışan şahıs, polise yönelik olarak, "Komiserlere dahi askerlik yaptırdım." dedi. Bunun üzerine polis memuru şahsa cevap verdi ve "Ben de askerlik yaptım, hem de şerefli bir şekilde." dedi. 

"EDERİN KAÇ PARA?"

Daha sonra "Ben yarbayım." diyen şahıs, "Ne demek benim yarbay olmam ilgilendirmiyor. Bugüne kadar askerlik yaparken iyiydi. Bu kadar mı kaldı geriye." şeklinde cevap verdi. Polis memuru şahsın bu sözlerine tepki gösterdi ve "Bağırma, sesini çıkartma benim yanımda. Yarbayım ben yarbay." diyerek bağırdı. Polise yönelik olarak konuşmaya devam eden şahıs, bu sefer hakaret etti ve "Aramızda kaç gömlek var? Maaşın kaç para, ederin kaç para?" dedi.

Bu görüntüler sosyal medyada yayılırken, kendisinin yarbay olduğunu iddia eden kişi eleştirilerin odak noktasında yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal