Konut Satışlarındaki Kampanyaya İlgi Çok Olunca Süre Uzatıldı

Gayrimenkul sektöründe başlatılan büyük kampanya büyük ilgi görmesinin ardından 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Kampanya çerçevesinde konut satışlarında yüzde 5 peşinat ve yüzde 20 indirim uygulanıyor.

12.06.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-17:22) Konut Satışlarındaki Kampanyaya İlgi Çok Olunca Süre Uzatıldı

Gayrimenkul firmaları tarafından 15 Mayıs'ta konut satışlarında başlatılan yüzde 5 peşinat ve yüzde 20 indirim kampanyası, 30 Haziran 2018'e uzatıldı.

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, gerçekleştirdiği yazılı açıklamada, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve İNDER iş birliğiyle gerçekleştirilen kampanyayı aşırı ilgi görmesi sebebiyle 15 gün uzatma kararı aldıklarını söyledi.

Araya bayram tatilinin girmesi sebebiyle birçok insanın zamanı uzatma isteğinde bulunduğunu söyleyen Durbakayım, "İlk başlarda 41, ardından 50'yi aşan şirketlerin bir bölümü kampanya için ayırdıkları dairelerin hepisini sattı. GYODER, İNDER ve KONUTDER üyesi şirketlerimiz, satışta olan projelerinden limitli sayıda dairesini bu kampanya çerçevesinde almıştı. Kampanyaya verdikleri dairelerin hepisini satan üye şirketlerimiz, kampanyayı daha erken tamamlayabilir." ifadelerini kullandı.

Durbakayım, beklenenden daha fazla bir başarı sağlayan, piyasaya ve ekonomiye can suyu olan kampanya çerçevesinde 15 Mayıs-11 Haziran'da yaklaşık 2 bin tane konut satıldığını söyledi.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal