Koç Burcunun Anlamı

Burçlar kendi içlerinde niteliklerine göre üç gruba ayrılırlar: Öncü burçlar, değişken burçlar ve sabit burçlar. Koç burcu, öncü burçlar arasındandır. Zodyak’ın ilk burcudur; yani 12 burçtan birincisidir. Bahar ayını başlatır.

28.07.2020-12:41 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-12:42) Koç Burcunun Anlamı

21 Mayıs ile 20 Nisan tarihleri arasında doğanlar koç burcu insanlarıdır. koç burcunun yönetici gezegeni Mars’tır. Peki koç burcunun anlamı nedir? Koç burcunun özellikleri nelerdir?

Koç Burcu Özellikleri

Koç burcu insanları kendilerine has olmaktan ve özgün fikirler üretmekten hoşlanırlar. Ortamlarda genelde her aktiviteyi onlar başlatırlar. Her zaman hareketli ve enerjik bir yapıları vardır. Rekabet etmeyi çok severler. Her konuda önde gelen olmak onlar için önemlidir. Geri planda kalma ihtimali bile onları endişelendirmeye yeter. Çok hırslı bir yapıları vardır. Sabırsız ve tez canlı olmaları ile bilinirler. Yönetici gezenleri Mars, savaş ve enerji gezegenidir. Bunun da etkisiyle bazen düşünmeden karar alabilirler.

Koç burcu olanlar, agresif tavırlar sergilemeye de oldukça müsaittirler. Hırslı ve rekabetçi yapıları bazen bu anlamda onlara zarar verebilir.

Koç Burcu Kariyer Hayatı

Koç burcu olan kişiler, monoton seyreden işlerden pek haz etmezler. Hareketlilik ve rekabet onların kod anahtarlarıdır. Enerjilerini istedikleri gibi sarf edebilecekleri iş ortamlarından hoşlanırlar. Emir almayı sevmezler. Buna mecbur kalırlarsa ‘en iyi emir alan’ olmak için çaba harcarlar. Motivasyonları genelde hep çok yüksektir. Kendi işlerini kurmak onlar için en idealidir. El becerileri de vardır. Sporcu, mühendis, polis, sanatçı, cerrah, asker olmaları onları başarıya daha rahat götürebilir.

Koç Burcu Sağlık Durumu

Koç burcu , Zodyak’ın birinci burcu olması sebebiyle baş bölgesini simgeler. Genelde rahatsızlıkları da bu bölgede ortaya çıkar. Kronik baş ağrıları, yüzde çıkan sivilceler, baş bölgesine darbe almak, saçlar ile ilgili problemler gibi sağlık sorunları yaşayabilirler. Kilo almaya meyillidirler, hızlı yemek yememeleri onları için iyi olacaktır. İleride kilo problemi yaşamamak için yeme alışkanlıklarına dikkat etmeleri gerekir.

Koç Burcu Özel Hayatı

Koç burcu insanları, özel ilişkilerinde kazanan olmak isterler. Eğer ciddi bir aşk ilişkisi yaşıyorlarsa, tam bir savaşçı olurlar. Aşkları için tüm gücü ile mücadele ederler. Çok tutkulu bir yapıları vardır. Cinselliğe de önem verirler. Kıskanç ve fazla kontrolcü olabilirler. İplerin ellerinde olduğunu hissetmekten hoşlanırlar. Dış görünüş ve giyim tarzı onlar için önemlidir.

Koç burçları duygularını söz ile ifade etmekte zorlanırlar. Onları anlamak için izlemek gerekir. Karşılarında kendileri gibi tutkulu ve enerjik bir partner görmek isterler.

Koç Burcu Ünlü İsimler

- Leonardo da Vinci

- Mimar Sinan

- Zeki Alasya

- Lady Gaga

- Sakıp Sabancı

- Charlie Chaplin

- Jackie Chan

- Şebnem Ferah

- Elton John

- Ronaldinho

- Cem Karaca

- Eric Clapton

- Sadri Alışık

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal