Kırmızı Oda Dizisinden Alya Neden Ayrıldı?

TV8'in sevilen yapımı Kırmızı Oda, Alya'nın hikayesi ile izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Peki Kırmızı Oda dizisinden Alya karakteri ayrıldı mı?

17.03.2021-12:30 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-12:30) Kırmızı Oda Dizisinden Alya Neden Ayrıldı?

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Kırmızı Oda, her hafta farklı yaralara merhem olmaya çalışıyor. Kırmızı Oda'ya hikayesi ile damga vuran kişilerden biri de Alya olmuştu. 

ALYA MELİSA SÖZEN KIRMIZI ODA DİZİSİNDE NEDEN YOK? 

Sevilen dizi Kırmızı Oda’ da Melisa Sözen ayrıldı mı, Alya’nın öyküsü sonlandı mı merak edilmektedir. Kırmızı Oda ekrana geldiği günden itibaren Doktor Hanımdan terapi alan Alya karakterinin öyküsü herkesi etkiledi. Alya, maddi durumu iyi olan bir ailede büyüse de istenmeyen bir çocuktu. Babaannesi, kuzenleri, annesi, babası ve çevresindeki kimse ona sevgi gösterip sahip çıkmadı. Bu sebeple de Alya’nın fazlaca çocukluk travması vardı. Alya çocuk yaşta annesinin intiharına şahitlik edip babaannesinin ise ölümüne tanıklık etmiştir. Ruhu ciddi anlamda zarar gören Alya, genç kız olduğu dönemlerde de annesini kıyafetleri ve hareketleriyle yaşatmaya çabalayarak kendi hayatından vazgeçmişti. Annesi gibi hareket eden ve kendi hayatından keyif almayan Alya’yı doktor hanım iyileştirmeyi başardı. Uzun terapiler sonunda Alya hayatını yaşamak için kendine bir şans verdi.

Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım, son terapide Alya’nın yaşadığı evden ayrılması ve yeni bir yere taşınarak anılarını geride bırakması gerektiğini söylemişti. Alya valizini alarak kötü anılarına ve evinin kapısına kilit vurarak oradan ayrıldı. Hukuk fakültesini birincilikle bitiren Alya, işine dönecek ve hayatını dilediği gibi devam ettirecektir. Doktor Hanıma terapi için son defa terapiye gelen Alya, yeni görünüşüyle izleyici tarafından ilgi gördü.

MELİSA SÖZEN KIRMIZI ODA DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Kırmızı Oda dizisinde rolü bulunan Melisa Sözen’in canlandırdığı karakterin adı Alya’dır. Alya rolünün hikâyesinin bitmesi sebebiyle Melisa Sözen diziden ayrıldı. Melisa Sözen’in canlandırdığı karakter, hikâyenin sonunda mutlu oldu ve çektiği acıları geride bırakarak hayatını yaşayacak. Sonu mutlu olan Alya’nın öyküsü bu şekilde sonlandı. Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen de böylelikle Kırmızı Oda dizisindeki oyunculuğuna veda etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal