Kinder hangi ürünleri toplatılıyor? Türkiye’de Kinder satışı yapılıyor mu, yasaklandı mı?

Türkiye' de Kinder ürünlerinde Salmonella bakterisine rastlandı mı? Türkiye’de Kinder ürünlerinden hangisi yada hangileri toplatılacak? Türkiye'de kinder ürünleri yasaklandı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Belçika'da üretilen Kinder markalı ürünlerle ilgili harekete geçecek mi? İşte detaylar...

21.04.2022-18:35 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-18:35) Kinder hangi ürünleri toplatılıyor? Türkiye’de Kinder satışı yapılıyor mu, yasaklandı mı?

Belçika'da üretilen Kinder markalı ürünlerde Salmonella bakterisi riskine karşı Türkiye' de hangi önlemler alındı ? Kinder ürünlerinin satışı yasaklandı mı ? hangi kararlar alındı? Tarım ve Orman bakanlığı kararı verdi mi ? işte detaylar...

Kinder hangi ürünler Türkiye'de toplatılıyor? Kinder Türkiye Salmonella bakterisi bulundu mu?
kinder ürünleri

Tarım ve Orman Bakanlığı Kinder ürünleri ile ilgilii karar aldı. işte kararlar;

Belçika da üretilen Kinder markalı bazı ürünlerde Salmonella bakterisi riski nedeni ile Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de harekete geçildi. Tarım ve Orman bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü  20 Nisan'da aldığı karar ile Türkiye' de bu ürünlerin toplatılmasına karar verildi.

Kinder ürünü olan " Schoko bons"'un toplatılmasına ve ürünleri son kullanma tarihinin 8 Temmuz 2022- 15 Temmuz 2022 olmasına karar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal