Kayserispor'un yeni teknik direktörü Çağdaş Atan imza töreninde açıklamalarda bulundu

Kayserispor’un yeni teknik direktörü Çağdaş Atan, kendisi için düzenlenen imza töreninde yapmış oldukları planlamalar hakkında konuştu. Önümüzdeki sezon ile ilgili söylediği sözlerle taraftarları heyecanlandırdı.

21.06.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-09:47) Kayserispor'un yeni teknik direktörü Çağdaş Atan imza töreninde açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollar ayrılmıştı. Hikmet Karaman ile yaşanan ayrılığın ardından takımın yeni teknik direktörünün Ömer Erdoğan olması bekleniyordu.

Ömer Erdoğan ile anlaşma iptal olmuştu

Sarı kırmızılı kulüpten Ömer Erdoğan ile anlaşma sağlandığı yönünde bile bir açıklama yapılmış olmasına rağmen genç teknik adamla yapılan anlaşmada taraflar arasında pürüz çıktı ve resmi imzalar atılmamıştı.


Genç teknik adamla el sıkışıldı

Kayserispor, Ömer Erdoğan ile yaptığı anlaşmanın iptal olmasının ardından ise rotasını Çağdaş Atan’a çevirmiş ve görüşmelere başlamıştı. Genç teknik adam ile anlaşmaya varan Kayserispor yönetimi bu sefer mutlu sona ulaştı.

Çağdaş Atan'dan çarpıcı açıklamalar

Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza töreninde Çağdaş Atan ile imzalar resmen atıldı. Çağdaş Atan, kendisi için düzenlenen imza töreninde yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Şu an kendimi çok şanslı hissettiğimi söylemek istiyorum. Hepinizi burada görmek benim için ne kadar önemli bir kulübe geldiğimin ispatı. Ayrıca bu zor dönemde başkanımızın anlattığı gibi etkilenen Kayserispor’un çok yoğun bir desteğin arkasında olduğunu görüyorum şu an. Biz sunumumuzu yaptık. Oyunumuzu, hayallerimizi anlattık ve ‘Hayallerimiz bütçelerden büyük’ derken de biz her zaman futbolda oyunun gücüne inandık. Oyunun, oyuncuların değerini, kulübün marka değerini arttıracağına inanıyoruz. Çok yüksek rakamlı oyunculardan ziyade, belli bir sistemin içinde elimizdeki mevcut kadroyla da hatta değerlerini arttırarak ayrıca akademiyle beraber çalışarak. Burada çok ciddi bir oluşum var. Kulüplerimiz artık sadece satın alarak yaşayamazlar. Satmamız gerekiyor bunu ticarete dönüştürmemiz gerekiyor. Bunlar futbolun gereklilikleri. Biz yıl sonuna rahat bir şekilde gemiyi yanaştırmak istiyoruz. Kendimize olan inancımız tam. Oyunculara olan inancımız tam. Biz çok çalışarak, iyi bir oyun ortaya koyarak hem oyuncularımızın market değerini arttıracağız hem de kulübümüzü rekabetçi yapıdan uzaklaştırmadan ligde rahat bir konunda seyretmesini sağlayacağız. Bizim amacımız bu. ‘  ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal