Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit’in hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? Okan Buruk oğlu hasta mı?

Galatasaray'ın teknik direktörlük için anlaşma yapmaya hazırlandığı eski oyuncusu Okan Buruk oğlu Ali Yiğit'in tedavisi için Paris'e gittiğini, ülkeye döndüğünde sözleşmeyi imzalayacağını açıkladı. Peki, Okan Buruk'un oğlunun neyi var? Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit ne hastası? Konuyla ilgili merak edilenler haberimizde...

21.06.2022-09:27 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-09:27) Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit’in hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? Okan Buruk oğlu hasta mı?

Sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktör adayı Okan Buruk, oğlunun tedavisi için gittiği Fransa'dan bu hafta dönerek Galatasaray ile resmi sözleşmeyi imzalayacak. Buruk'un, oğlunun tedavisi için yurt dışına gitmesi birçok kişiyi meraklandırdı. Peki, Okan Buruk'un oğlunun neyi var? Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit hasta mı? Ayrıntılar haberimizde...

Oğlunu tedavi ettirmek için Fransa'da

Bu hafta Galatasaray ile sözleşme imzalaması beklenen Okan Buruk'un oğlunun tedavisi için yurt dışına çıktığı öğrenildi. Oğluyla birlikte Fransa'da olan Buruk, tedavi biter bitmez ülkeye dönüş yapacak.

 okan buruk'un oğlu ali yiğitin hastalığı

Okan Buruk'un oğlunun hastalığı nedir?

Okan Buruk'un 13 yaşındaki oğlu Ali Yiğit lösemi hastasıdır. Uzun zamandır tedavi gören küçük Ali'nin hastalığı yüksek oranda atlattığı biliniyor.

 okan burukun oğlu ali yiğit

Ali Yiğit Buruk kimdir?

Eski futbolcu Okan Buruk 2007 senesinde eski Türkiye güzeli Nihan Akkuş'la hayatını birleştirdi. Buruk çiftinin 2009 senesinde Ali Yiğit ismini verdikleri oğulları oldu. Okan Buruk, 13 yaşındaki oğluyla birlikte çektirdiği kareleri aktif olarak sosyal medyada yayınlıyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal