Kayserispor'dan Mensah G.Saray'a Gitmiyor Açıklaması!

Kayserispor Asbaşkanı Mustafa Tokgöz, adı Galatasaray'a transfer olmasıyla gündeme gelen Mensah hakkında açıklamalar yaptı.

02.01.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-17:48) Kayserispor'dan Mensah G.Saray'a Gitmiyor Açıklaması!
"Mensah büyük bir ihtimalle kulüpte kalacak"

İsmi sürekli Galatasaray ile gündeme gelen Bernard Mensah ile alakalı da konuşan Tokgöz, “Mensah’a talipliler var ama rakam konusunda anlaşamadık. İstediğimiz rakamların altında bir rakam geldi. Bana göre Mensah büyük bir ihtimalle kulüpte kalacak. Basında haberler çıktı ama dün başkanımız Abdürrahim Albayrak ile görüştü. Başka bir konu üzerinden görüşüldü. Kendileri de aralarında birbirlerine sordular. İkisinin de haberi yok. Öyle bir şey yok” sözlerini söyledi.

Ukraynalı hücum oyuncusu Artem Kravets'in son dumuruna açıklık getiren Tokgöz, “Artem Kravets’in şu anda 550 bin Euro geçmiş alacağı mevcut. 550 bin Euro’da ikinci dönem alacağı mevcut. 550 bin Euro’yu nakit olarak şu anda istiyor. Eğer bu rakam verilmezse yarın son gün, fesih hakkı doğuyor. Hem oyuncumuz gidiyor hem de 1-2 yıl sonra bu borç önümüze gelecek. Zaten bütçe konusunda çok sınırlıyız. Artem’e ödenecek bu para ödenebilecek mi, gerçekten benim de merak ettiğim bir konu. Birazını ödeyelim diye anlaşmaya çalıştık ama Artem yapı olarak çok farklı bir futbolcu. Anlaşmaktan ziyade sözleşmesinin madde madde yerine getirilmesini istiyor. Daha önce kendisine ödemeler konusunda yardımcı olunmamış. Onun için kendisi de baya kararlı. Bizde elimizden geleni yapmaya çalıştık ama maalesef olmadı" sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal