Kayserispor'da Hikmet Karaman'dan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar!

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Beşiktaş karşılaşması öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

07.12.2021-22:27 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-22:36) Kayserispor'da Hikmet Karaman'dan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında 9 kişi kaldığı mücadelede Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Kayserispor haftaya damga vurmayı başarmıştı.

KAYSERİSPOR İSTANBUL'A MORALLİ GELİYOR

Bu hafta ise İstanbul'da ligde iyi günler geçirmeyen Beşiktaş'ın rakibi olacak olan Kayserispor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor karşılaşması ve oynayacakları Beşiktaş mücadelesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HİKMET KARAMAN'IN AÇIKLAMALARI

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Önemli bir haftayı geride bıraktık. Tekrar oyuncularımızı kutlayalım. Maç gününde de bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür edelim. Buna devam etmeliyiz. Çünkü her hafta yeni bir final, yeni bir heyecan. Bu haftada deplasmana gideceğiz. Rakibimiz Beşiktaş. Bu akşam ki maçlarını da takip edeceğiz. Onlarda eksik oyuncu var, bizde de eksik oyuncu var. Kadro derinliğine baktığımız zaman geçen sene hem milli takımda hem de kendi takımlarında çok başarılı performans çizdikten sonra Beşiktaş’a transfer olup yedek kulübesinde bekleyen oyuncu grupları var. Dolayısıyla bizi zor bir maç bekliyor. Bu galibiyet, 9 kişinin ortaya koymuş olduğu ve daha sonradan oyuna giren oyuncularımız, kulübede bekleyenler, sakat dışarıda bekleyenlerle iyi bir birliktelik gösterdiler. Dolayısıyla bunu devam ettirmek istiyoruz. Hedeflediğimiz, ilk devreyi iyi bir yerde bitirmek istediğimiz ve puanlar almak istediğimiz maçlar var. Dolayısıyla heyecan devam ediyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal