Kayserispor'da Hikmet Karaman, Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşmasında Trabzonspor'u kendi sahalarında mağlup ederek finale kalmak istediklerini söyledi

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşmasında kendi sahalarında Trabzonspor'u mağlup ederek finale kalmak istediklerini söyledi.

20.04.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-10:15)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Kayserispor, maçın büyük bir bölümünü beraberlikle götürdüğü karşılaşmada son dakikalarda Andreas Cornelius'un kaydettiği gole engel olamadı.

Abdullah Avcı - Hikmet Karaman

Hikmet Karaman'dan açıklamalar!

Trabzonspor karşısında sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Kayserispor'da maçın ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman, kısa bir basın toplantısı düzenledi. Hikmet Karaman, düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Maçın 90 dakikalık bölümünü 1-0 mağlup bitirdik. Ama ikinci bir 90 dakika var. Kendi sahamızda, şehrimizde, seyircimiz önünde oynayacağız. Bu skoru alıp finale kalabiliriz. Bu maçlar, analizler, rakibin oyunu bizim topu kaptığımızda yapmamız gerekenler, bütün bunları bir araya getirip maç gününe kadar takımı, kendimizi geliştirip mutlak suretle finale kalmak istiyoruz. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal