Kayıp üniversite öğrencisi Ali Kemal Yüce nerede, bulundu mu?

İstanbul Maltepe Üniversitesi'nde, elektrik ve elektronik Bölümü okuyan 22 yaşındaki Ali Kemal Yüce 5 gündür kayıptı. Ailesinin kayıp ihbarı sonrası ekipler arama çalışması başlatırken, Ali Kemal Yüce'ye ait olan telefonun Kandıra'dan sinyal verdiği öğrenildi.

21.06.2022-00:57 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-00:57) Kayıp üniversite öğrencisi Ali Kemal Yüce nerede, bulundu mu?

15 Haziran tarihinde evden ayrılan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali Kemal Yüce, 5 gündür aranıyordu. İstanbul Maltepe Üniversitesi'nde, elektrik ve elektronik Bölümü okuyan Ali Kemal Yüce'nin cep telefonunun Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde sinyal verdiği öğrenildi. Gelen bu sinyal üzerine arama ekipleri Kandıra'ya doğru harekete geçti.

İstanbul Ümraniye'de ikamet eden Ali Kemal Yüce, 15 Haziran tarihinde evden çıktıktan sonra bir daha da kendisinden haber alınamadı. Gencin ailesi oğullarının eve gelmesinden dolayı hemen polise giderek kayıp başvurusunda buldu. Verilen kayıp ilanı sonrasında Ali Kemal Yüce, ekipler tarafından aranmaya başlandı.

Ali Kemal Yüce nerede, bulundu mu

Ali Kemal Yüce’nin annesi Aynur Yüce, Gazetecilerle yaptığı konuşmasında oğlunun hayatından endişe duyduğunu söylerken gören ve duyanların mutlaka kendilerine haber vermelerini istedi. Ailesiyle birlikte yaşayan, üniversite öğrencisi genç, 5 gündür her yerde aranmasına devam edildi.

Ali Kemal Yüce'nin telefonundan sinyal geldi!

Ali Kemal Yüce nerede, bulundu mu

Son olarak Kocaeli’ye bağlı Kefken ilçesinde görüldüğü bildirilen Ali Kemal’in evden ayrılmadan önce ailesine bir not ve silah aldığı bilgisi geldi. Bu yönde yapılan araştırmaların sonunda gencin bilgileri ve cep telefonunun en son Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde tespit edildiği bildirildi. Kefken bölgesine yakın bir yerden sinyal üzerine harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede ve aynı zamanda da denizde arama çalışmaları başlattı.

Henüz Ali Kemal Yüce ile ilgili bir bulguya rastlanmazken, bölgedeki çalışmalara havanın aşırı soğuk olmasında dolayı ara verildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal