Kasaba doktoru dizisi nerede çekiliyor? Kasaba Doktoru Kasaba Hastanesi nerede, gerçekte var mı?

Başrollerini Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın birlikte paylaştığı Arda Arıgül'ün de yönetmenliğini üstlendiği Kasaba Doktoru dizisi TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Diziyi merakla bekleyen izleyiciler ise dizi ile ilgili araştırmalar yaparken 'Kasaba doktoru dizisi nerede çekiliyor?' 'Kasaba Doktoru Kasaba Hastanesi nerede, gerçekte var mı?' sorularına yanıt arıyor.

15.03.2022-12:34 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-12:35) Kasaba doktoru dizisi nerede çekiliyor? Kasaba Doktoru Kasaba Hastanesi nerede, gerçekte var mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Kasaba Doktoru isimli dizinin çekimleri son hızıyla devam ediyor. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın başrollerinde oynadığı ARC Film yapımı olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Arda Arıgül oturuyor. Dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan keleme alırken dizinin tanıtım fragmanını izleyen izleyiciler dizinin kadrosundan nerede çekildiğine dair tüm konuları araştırmaya başladı.

Kasaba doktoru dizisi nerede çekiliyor?

Kasaba doktoru dizisi nerede çekiliyor?

ARC Film yapım şirketinin ima attığı Kasaba Doktoru dizisinin set çekimleri İstanbul’da başladı. halen İstanbul'da devam eden dizisinin çekimleri için çok farklı semtler ve sokaklar kullanıldı.

Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru dizisinde setin en çok geçtiği yer olan hastanenin nerede olduğu ise izleyiciler arasında büyük merak konusu oldu. Dizinin bir çok farklı yerde geçtiği konusunda bilgi sahibi olunurken dizide yer alan hastanenin hangi hastane ve nerede olduğu ya da gerçekte böyle bir hastane var mı henüz bununla ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal