Karşıyaka'ya Altyapı İçin Müjde

Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) için Mavişehir Spor Alanı'na inşaa edilmesi düşünülen altyapı tesisi için girişimler devam ediyor. KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, 100 dönüm alanındaki arazinin kulübe verilmesi ve spor alanları yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyarette bulundu.

21.02.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-11:45) Karşıyaka'ya Altyapı İçin Müjde
TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un da bulunduğu ziyarete, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İZVAK Başkanı Ali Erten, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, KSK Genel Sekreteri Mehmet Yaya ve Yönetici Kazım Türk de katılım gösterdi.

Ziyaretin sonrasında yönetim kurulu adına konuşan Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Bakanımızdan gereken onayı aldık. TOKİ ile proje detayları üzerinde çalışmaya başlıyoruz. En kısa zamanda altyapılarımızı ayağa kaldıracak bu projeyi hayata geçireceğiz. Karşıyakamıza hayırlı olsun. Bu projenin gerçekleşmesi için büyük emek ve destek veren AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Hamza Dağ’a, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a camiamız adına teşekkürlerimizi borç biliriz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal