Kardeşlerim konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu

Gündemin dikkat çeken haberlerinden Kardeşlerim konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu konusunda merak edilen konular okurlarımız tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Siz de 21 Mayıs 2022 Cumartesi tarihli haberimizi okuyarak gündemdeki tüm yeni gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:15) Kardeşlerim konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu

Bir kaç ay önce yayın hayatına ATV’de başlayan Kardeşlerim dizisi yakaladığı yüksek reyting oranlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. NG Medya’nın imzasını taşıyan, Serkan Birinci’nin yönetmeni olduğu, Gül Abus Semerci’nin senaristlik görevini üstlendiği yapımın konusu ve oyuncu kadrosu dizi severlerin gündemini meşgul ediyor.

ATV Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

Hayatlarına ve ailelerine sımsıkı sarılan Kadir, Emel, Asiye ve Ömer adındaki 4 kardeş, yaşadıkları olay sebebiyle birbirlerine destek olmak zorundadır.

ATV Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimlerdir?

ATV dizisi Kardeşlerim’in oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari yer alıyor.

ATV Kardeşlerim oyuncuları

Kardeşlerim Akif Atakul kimdir?

42 yaşında. Dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun ama bir o kadar da tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, ezemeyeceği kural yok.

Kardeşlerim Kadir Eren kimdir?

19 yaşında. Dürüst, çalışkan, mesafeli bir delikanlı. Kardeşlerinin hem anası hem babası. Anne ve babasından ona tek emanet kalan kardeşlerini en iyi şekilde yetiştirmeye çabalayıp geleceğe hazırlarken, onları her şeyden koruyup kollayan evin büyük abisi.

Kardeşlerim Orhan Eren kimdir?

37 yaşında. Merhametli ve iyi kalpli bir aile babası. Karısının, çocuklarının ve ona abisinden kalan yeğenlerinin gönlünü hoş edip, onlara kol kanat gerebilmek için sabah akşam çalışan iyi bir adam.

ATV Kardeşlerim oyuncuları

Kardeşlerim Şengül Eren kimdir?

37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın

Kardeşlerim Suzan Manyaslı kimdir?

34 yaşında. Hoş, bakımlı ve çekici bir kadın. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadın.

Kardeşlerim Nebahat Atakul kimdir?

40 yaşında. Güzel, alımlı, bakımlı bir kadın. Kurduğu mutlu aile tablosu tehlikeye girdiğinde gözü kimseyi görmeyen, kendi ve çocukları için hayatı garantiye almak adına her şeyi göze alabilecek, cesur bir kadın.

Kardeşlerim Ömer Eren kimdir?

17 yaşında. Duygusal ve hırslı bir çocuk. Zaman zaman kalbinin sesine hakim olamayıp, kendini kaybetse de, abisi Kadir'in sorumluluklarını hafifletmek için üstüne düşeni yapan bir çocuk.

ATV Kardeşlerim oyuncuları

Kardeşlerim Asiye Eren kimdir?

17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel'e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız. Üstelik sesi de çok güzel.

Kardeşlerim Emel Eren kimdir?

6 yaşında. Sevgi dolu, sevimli, neşeli bir çocuk. Anne ve babasının özlemini hep kalbinde hisseden, abilerinin ve ablasının sözünden çıkmayan, oyun oynamayı seven uslu bir kız.

Kardeşlerim Doruk Atakul kimdir?

18 yaşında. Yakışıklı, sporcu, arkadaşları için hep lider olan zengin çocuğu. Her şeye tepeden bakmaktan çekinmeyen, insanları tiye almaktan rahatsız olmayan kibirli bir delikanlı.

ATV Kardeşlerim oyuncuları

Kardeşlerim Harika Manyaslı kimdir?

16 yaşında. Sahip olduklarını fazlasıyla farkında olup bununla övünen, bir takım psikolojik sıkıntılar yaşayan, ukalalığını bir güçmüş gibi kullanan ama özünde güçsüz bir genç kız.

Kardeşlerim Oğulcan Eren kimdir?

18 yaşında. Komik, eğlenceli, öz güveni yüksek bir çocuk. Aşık olduğu kız için her türlü çılgınlığı yapıp, engel tanımayacak eğlenceli bir aşık, iyi bir dost, kuzeni Ömer için iyi bir sırdaş.

Kardeşlerim Melisa Atakul kimdir?

17 yaşında. Sınıf ayırmadan herkese karşı içten, cana yakın ve duyarlı bir genç kız. Merhamet ve vicdan duygularına babasının aksine en yoğun şekilde hakim, aşık olmasıyla iyice hassaslaşan ince ruhlu bir aşık. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal