Kardan Yaptığı Arabayı İnternet Sitesine 65 Bin Liradan İlana Koydu! Türkiye’nin Dört Bir Yanından Telefon Yağdı

İstanbul Bayrampaşa’da galericilik yapan Emre Esenlikçi (30) arkadaşlarıyla birlikte kardan yaptığı arabayı internet üzerinden 65 bin liraya satışa çıkardı. İlanı görenler ilana koyunlar kardan arabayı gerçek sanıp satın almak istedi.

27.01.2022-14:37 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-14:57) Kardan Yaptığı Arabayı İnternet Sitesine 65 Bin Liradan İlana Koydu! Türkiye’nin Dört Bir Yanından Telefon Yağdı

Bayrampaşa’da 15 yıldır galericilik yapan Emre Esenlikçi (30) arkadaşlarıyla birlikte kardan yapmaya karar verdi. Esenlikçi ve arkadaşlarının birlikte yaptığı kardan otomobili internet üzerinden 65 bin liraya satışa çıkardı. İlanı görenler ilana koyunlar kardan arabayı gerçek zanneden kişilerin arabayı satın almak istediği belirtildi. Emre Esenlikçi, ‘Telefonlarım sürekli çalınca ilanı kaldırdım. Arabanın kardan olduğunu izah ettim ama arabanın içinin fotoğrafını istiyorlardı. Çünkü çok gerçekçi oldu’ ifadelerini kullandı. 


İstanbul’da etkili olan kar yağışı sonrası arkadaşlarıyla iş yerlerinin bulunduğu alanda kardan otomobil yapmaya karar veren galerici Emre Esenlikçi (30), kardan yaptıkları otomobilin farklarını ve tekerleklerini siyah araba boyası kullanarak boyadı. 

GERÇEK ZANNEDİP ARADILAR

Kar otomobilin tekerleklerine jant kapağı takılan otomobil için bir gün süren çalışma sonrası bitti. İnternet üzerinden 65 bin liraya satışa koyduğu kardan otomobil için Emre Esenlikçi’ye ülkenin dört bin yanından telefon geldi. Telefonların sıklaşması sonrası Esenlikçi, çareyi internet sitesinde koyduğu ilanı kaldırmakta buldu.

TELEFONLARIM SÜREKLİ ÇALINCA İLANI KALDIRDIM

Galerici Emre Esenlikçi, ‘Karları 5 arkadaşımla beraber iş yerimin önüne topladık. Yaklaşık 1 günümüzü aldı ve herkes gerçek sandı. İlan vererek espri yaptım, malum piyasada araç fiyatları da belli. İlandan sonra Adana'dan, Urfa'dan bayağı bir arayan oldu, 'Araç satılık mı?' diye soruyorlar. Aracı nasıl yaptığımızı da sordular. Bu tamamen hayal gücü ile alakalı bir durum. Çocukluktan beri araba üzerine çalışıyorum. Arabalarla uğraşmayı seviyoruz. Bu model arabanın piyasası 100 bin lira, ben uygun olsun diye 65 bin lira fiyat yazarak ilan verdim. Telefonlarım sürekli çalınca ilanı kaldırdım. Arabanın kardan olduğunu izah ettim ama arabanın içinin fotoğrafını istiyorlardı. Çünkü çok gerçekçi oldu’ diye konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal