Muş'ta Yoğun Kar Yağışından Sonra Kardan Kahvehane İlgi Odağı Oldu

Muş'un yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 2 metreyi bulurken ev ve ahırlar karla kaplandı. Kent merkezindeyse bir çay ocağı işletmecisi, kar kütlesini oyarak içinde çay servisi yaptı.

22.01.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-16:12)

Kar, kırsal kesimlerde hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken bazılarıysa bu durumu eğlenceye çeviriyor. Muş'ta günlerdir sürmekte olan yoğun kar yağışının ardından, köylerde kar kalınlığı 2 metreyi buldu. Evler ve ahırlar kara gömüldü.

KARDAN KAHVEHANE YAPTI

Etkili olan kar yağışından sonra kar kalınlığının 60 santimetreyi aştığı kent merkezinin İstasyon Caddesi’nde çay ocağı işletmeciliği yapan Şeref Yollu, temizlik çalışmasında birikmiş olan kar yığınlarıyla kahvehane yaptı.


KAR KÜTLESİNİN İÇİNE MASA VE SANDALYE KOYDU

Yol kenarında biriken kar kütlesi, bir çay ocağı işletmecisine ilham oldu. Oyulan kar kütlesinin içine, de müşterilerin rahat bir şekilde çay içmesi için masa ve sandalye yerleştirdi.

Arkadaşıyla birlikte kardan tünelin içerisinde sıcak çayın keyfini çıkaran Mehmet İçyer, 'Kardan tünelin içerisinde arkadaşımla beraber oturup, çay içerek keyfimize baktık. Çok güzel olmuş, hatıra fotoğrafı çekildik.' ifadelerini kullandı.

Kardan çay ocağı, tüm müşterilerin beğenisini topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal