Karabük'te Feci Yangın! 18 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Karabük'te 5 katlı apartmanda nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen yangında 18 kişi hastaneye kaldırıldı.

10.10.2018-09:21 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-09:12) Karabük'te Feci Yangın! 18 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Karabük'te 5 katlı apartmanda nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın meydana geldi. Çıkan yangında dumanın etkilediği 8'i çocuk olmak üzere 18 kişi hastaneye görürüldü.

Kaynaklardan alınan bilgilere göre, Aydınlıkevler Mahallesi Pala Dede Caddesi'nde olan 5 katlı bir apartmanın bodrumunda henüz tespit edilemeyen bir sebepten yangın meydana geldi. Yangının çıkardığı dumandan zehirlenen çok sayıda çocuk ve vatandaş apartmandan çıkamadı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar itfaiye ekipleri gelene kadar yangın tüpleri ile yangını kontrol altına almaya çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine pek fazla 112 Acil Servis, UMKE, AFAD, Karabük Belediyesi İtfaiyesi ve polis ekipleri gönderildi. Dumanların içinden çıkamayan apartman sakinleri itfaiye ekiplerinin yangın merdiveni yardımı ile apartmandan çıkarıldı. Alevlerin kontrol altına alınması ile beraber üst katlarda kalan içlerinde bebeklerle birlikte 8'i çocuk, 18 kişi ekipler tarafından çıkarılarak, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Dumandan zehirlenen yaralıların durumlarının iyi olduğu ifade edilirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal