Kara Tahta'nın Irmak'ından zayıflama tüyosu! Miray Daner verdiği kilolarla gündem oldu

Kara Tahta’nın Irmak’ından zayıflama tüyosu. Kara Tahta dizisinde Irmak karakterine hayat veren güzel oyuncu Miray Daner verdiği kilolarla sosyal medyada gündem oldu.

05.05.2022-13:19 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-13:19) Kara Tahta'nın Irmak'ından zayıflama tüyosu! Miray Daner verdiği kilolarla gündem oldu

Kara Tahta dizisi ile birlikte bir süredir uzak kaldığı dizi dünyasına geri dönen güzel oyuncu Miray Daner, ekranların en güzel bulunan ve en sevilen oyuncularından birisi olarak dikkat çekiyordu. Bir süredir fazla kilolarından dertli olan güzel oynucunun son fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Medcezir, Vatanım Sensin, Bir litre Gözyaşı dizileri ile yıldızı parlayan genç oyuncu Miray Daner son hali ile görenleri hayrete düşürdü.

Miray Daner verdiği kilolarla gündem oldu

Miray Daner

Son olarak Kara Tahta dizisinde Irmak karakterine hayat veren Miray Daner’in sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraf magazin dünyasını derinden sarstı. Son haliyle hayranlarını adeta şok eden Miray Daner’in nasıl zayıfladığı ise oldukça merak ediliyor.

Miray Daner

Fazla kilolarından kurtularak fit bir görünüme kavuşan Miray Daner kendisine bu konu hakkında yöneltilen sorulara ‘’ Yani ben aslında bunun konu olmasına çok şaşırıyorum. İnsanlar kilo alır, verirler. Çok söylenecek bir şey yok aslında yani. O zaman o şekilde mutluydum sonra sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya başladım" şeklinde yanıt verdi.

Miray Daner

Seda Sayan ile Sinan Engin’in oğlu olan Oğulcan Engin ile bir süredir aşk yaşayan Miray Daner’in zayıflama sırrı ise merak ediliyor. Verdiği bir röportajda zayıflamak için yaptıklarına değinen güzel oyuncu ‘’Sağlıklı besleniyorum. Tabii ki kendime izin verip karbonhidrat da tüketiyorum, tatlı tabaklarının dibini de sıyırıyorum ama sağlıksız beslendiğimi düşündüğüm günün ardından normal düzenime geri dönüyorum. Özel bir Diyet uygulamıyorum." ifadelerini kullandı.

Miray Daner

Miray Daner’in estetikleri dikkat çekti

Miray Daner

Verdiği kiloların yanında yüzüne yaptırdığı estetiklerle de dikkatleri çeken Miray Daner’in hayranları güzel oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımlarının altına "Çenene ne oldu?", "Dolgu biraz fazla olmuş", "Neden yaptın bunu kendine?" gibi yorumlar yaptı.

Miray Daner

Oğulcan Engin’e aşkını ilan etti

Miray Daner

Oğulcan Engin ile mutlu bir birlikteliği bulunan Miray Daner, aşkını sosyal medyadan yayınladığı fotoğraflarla aşkını ilan etti. Güzel oyuncunun gönderisine kalp emojisi eklemesi ve sevgilisini etiketlemesi dikkatlerden kaçmamıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal