Survivor Sabriye Şengül'den cesur pozlar

2017 ve 2019 yıllarında Survivor yarışma programıyla tanınan Sabriye Şengül'ün son hali görenleri şaşkına çevirdi. Estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen Sabriye'nin cesur pozları takipçilerini mest etti.

05.05.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-12:26) Survivor Sabriye Şengül'den cesur pozlar

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu TV 8 ekranlarının en çok sevilen yarışma programı Survivor’a damga vuran Sabriye Şengül, inanılmaz değişimiyle herkesi şoke etti.

Survivor Sabriye Şengül

Survivor yarışmasına 2017 ve 2019 yıllarında katılan ve o dönemlerde adından sürekli bahsettiren Sabriye Şengül’ün son hali, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. 

Survivor Sabriye Şengül

 Sabriye Şengül, yaptırdığı estetik operasyonlar sonrası hayranlarının karşısına bambaşka biri olarak çıkarken son günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Survivor Sabriye Şengül

Survivor yarışmasını bitirdikten sonra bir süre ortalarda görünmeyen 33 yaşındaki sporcunun son halini görenlerin ağızları açık kalırken Sabriye’nin yüzünde yaptrıdığı değişiklikler takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Survivor Sabriye Şengül

Beyazperdenin en çok sevilen serilerinden Hızlı ve Öfkeli’nin güzel oyuncusu Michelle Rodriguez'e olan benzerliği ile dikkat çeken Sabriye'nin Instagram hesabından yayınladığı birbirinden cesur pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal