Kanki Orçun Kimdir?

'Kanki Orçun kimdir' sorusu, Erman Orçun Yılmaz'ın hayatını kaybetmesiyle birlikte gündem haline geldi. Peki, Kanki Orçun neden öldü?

21.03.2021-11:22 - (Son Güncelleme: 21.03.2021-11:22) Kanki Orçun Kimdir?

Kanki Orçun, 90'lı yılların televizyon programcısıydı. 21 Mart 2021'de geçirdiği kalp kriziyle yaşama veda etti. Kanki Orçun, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmiş, bu nedenle Pendik'te bir özel hastaneye kaldırılmıştı. Burada kalbi duran Orçun, kalp masajı ile tekrar hayata döndürülmüştü. Bu aşamadan sonra makineye bağlı olarak yaşıyordu. Peki, Kanki Orçun kimdir?

KANKİ ORÇUN KİMDİR?

Kanki Orçun, 1990'lı yıllarda bir televizyon kanalında 'Kankigiller' adıyla yaptığı televizyon programında şöhreti yakalamış ve Türkiye'nin yakından bildiği bir isim haline gelmişti. Asıl kadı Erman Orçun Yılmaz'dı.

KANKİ ORÇUN NEDEN ÖLDÜ?

Kanki Orçun, geçtiğimiz günlerde kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Kalbinin durmasının ardından kalp masajıyla duran kalbi çalıştırılmış ancak makineye bağlanmak zorunda kalmıştı. Haftada 3 kez diyalize girmesi gereken Orçun'un yaşamsal değerleri kritik eşikteydi. 

21 Mart 2021 tarihinde, kaldığı hastanede vefat eden Kanki Orçun, sevenlerini üzdü. 90'ların ünlü isminin ne zaman defnedileceği henüz açıklanmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal