Kagawa Beşiktaş'a Dönüyor!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Kagawa tekrar Beşiktaş'a dönüyor.. İşte detaylar

23.07.2019-11:33 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-11:30) Kagawa Beşiktaş'a Dönüyor!

Kagawa tekrar Beşiktaş'a dönüyor. Fikret Orman'ın bizzat ilgilendiği bu transferde, Dormund yıldız oyuncu kamp kadrosuna dahil etmedi. Hatta yeni sezon formalarında kendisine numara bile vermedi.

Kariyerine avrupada devam etmek isteyen ve Almanya'da kendine kulüp arayan Japon yıldıza teklif gelmemesi Kagawa'yı Beşiktaş'a geri döndürüyor. Şu ana kadar hiçbir avrupa kulübünden teklif almayan tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'a haber gönderdiği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın da bu transfere sıcak baktığı öğrenilirken yönetim kurulu üyeleri Kagawa ile bir görüşme gerçekleştirecek. Yıllık maaş konusunda anlaşma sağlanırsa Kagawa yeniden Beşiktaş forması giyecek.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Ali Naibi’nin Japon orta saha ile iletişimi koparmadığı ve Kagawa’yla yaptığı görüşmelerde,

“Sana kapılarımız her zaman açık. Seni tamımızda yeniden görmek isteriz. Ayrıca Borussia Dortmund’dan bonservisini alırsan bu transfer daha da kolaylaşır” dediği öğrenildi. Kagawa, Dortmund’un kendisini ABD kampının kadrosuna almamasının ardından Beşiktaş’ın teklifini kabul etti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal