Yaz Makyajının İpuçları

Sıcak yaz günlerinde terlemeye karşı ışıltılı bir makyaj yapmaya ne dersiniz? Birçok kadın terlemenin etkisiyle akan makyajdan şikayet ediyor. Ancak sizin için bir araya getirdiğimiz bu tüyolarla bunu engelleyebilirsiniz. Peki, yaz makyajı nasıl yapılır? Detaylar haberimizde…

07.09.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-16:19) Yaz Makyajının İpuçları

Her ne kadar güneşin etkisiyle yanmış bir tene ağır makyaj yapmak hoş durmasa da cildinizi eşitlemenizi ve yaza damga vuran ışıltılı hafif bir makyaj yapmanızı sağlayacak makyaj önerilerini sizin için bir araya getirdik. Yaz aylarında vazgeçilmeziniz olacak bu makyaj önerilerine bir göz atın…

CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN

Hangi cilt tipine sahip olursanız olun, her cildin nemlenmeye ihtiyacı vardır. Bu nedenle cildinizi nemlendirmeyi unutmayın! Cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile her makyajdan önce cildinizi nemlendirin.

FONDÖTEN KULLANMAYIN

Özellikle yaz aylarında cilde ağır gelen fondöten yerine BB krem ya da renkli güneş kremleri kullanabilirsiniz. Sıcak havalarda açılmaya meyilli olan gözeneklerinizi fondöten kullanarak tıkayabilirsiniz. Bu da sivilce, siyah nokta gibi istenmeyen durumların yaşanmasına neden olur.

YAZA UYGUN FAR PALETLERİ KULLANIN

Cıvıl cıvıl geçen yaz aylarına uygun bir renk paleti edinerek göz makyajlarınızı daha neşeli bir hale getirebilirsiniz! Tek renk ya da bir iki farı karıştırarak elde edeceğiniz renklerle göz makyajlarınızı yaz mevsimine uygun hale getirebilirsiniz!

SABİTLEYİCİ SPREY KULLANIN

Yaz makyajınızı özellikle tüm gece ya da gün içerisinde kalıcılığını korumak için sabitleyici sprey kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal