Sarışınlara Makyaj Önerileri

Sarışınlar için makyaj ipuçları bulmak zordur. Belki de bunun nedeni sarının çok fazla tonu olmasıdır. Ancak sarışınlar için bazı evrensel makyaj ipuçları var. Sarışınlara özgü makyaj önerilerini bir araya getirdik. Peki, sarışınlar nasıl makyaj yapmalıdır? İşte detaylar...

23.06.2020-10:18 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-14:55) Sarışınlara Makyaj Önerileri

SARIŞINLARA MAKYAJ ÖNERİLERİ

ADIM 1

Sarışınlar için en iyi makyaj ipuçlarından biri, sizin için harikalar yaratan bir maskara bulmaktır. Çoğu sarışın çok soluk kirpiklere sahiptir, bu yüzden bir maskaranın sunabileceği tüm yardıma ihtiyaç duyarlar. Deneyebileceğiniz yüzlerce farklı maskara formülü vardır ve hiç kimsenin kullandığı herkes için uygun bir formül değildir. Bazılarımız hacim katacak bir maskara ihtiyaç duyarken, diğerleri uzayan bir maskara ihtiyaç duyar. Kirpikleriniz için ekstra güç istiyorsanız, önce kirpik astarı kullanmayı deneyin.

ADIM 2

Tıpkı kirpiklerde olduğu gibi, birçok sarışın soluk kaşlara sahip. Kaşlar çok önemlidir. Gözlerinizi çerçevelemeye ve yüzünüze şekil katmaya yardımcı olurlar. Onları profesyonelce renklendirmek, sarışınlar için mükemmel bir seçenektir ve sizi her gün kalem kullanmaktan kurtarır. Amaç saçınızdan daha koyu bir gölgeye gitmektir.

ADIM 3

Sarışınlar birçok göz rengine sahiptir. Gözlerinizin rengi, hangi göz makyajının rengini kullanabileceğiniz konusunda birçok farklı seçenek sunar. Oyun oynamaktan ve deney yapmaktan korkmayın. Renk, sarışınların umutsuzca ihtiyaç duyduğu bir şeydir. Saçları ve yüzleri arasında çok fazla kontrast yoktur, bu nedenle makyajla renk eklemek önemlidir.

ADIM 4

Ruj, bir sarışının yüzüne renk ekleyebilmesinin başka bir yoludur. Bununla birlikte, bir sarışının sarı bir tabana sahip rujlardan uzak durması önemlidir. Mavi bazlı veya kahverengi bir tonu olan rujlar kullanmak daha iyidir. Sarı rujlar bir sarışında doğru görünmeyecek ve çoğu insan bunu hızlı bir şekilde fark edebilecek.

ADIM 5

Çoğu sarışın, birçok farklı ruj tonunu sürebilme avantajına sahiptir. Pembeler sarışınlar için çok doğal bir seçimdir. Sarışınlar da kolayca kırmızı da kullanabilirler. Mercanlar ve nüde tonlarda bir seçenektir, ancak biraz daha dikkatli bir şekilde ele alınmaları gerekir.

ADIM 6

Göz farı seçiminiz olarak hangi rengi süreceğiniz hakkında şüpheniz varsa, daima nötr olduğunuzu unutmayın. Dahası, nötrler sarışınlar için mükemmel bir seçimdir. Nötrler herkes için iyi olsa da özellikle sarışınlarda iyi görünür. Nötrler de seçim için geniş bir çeşitliliktir, bu nedenle renk seçimleriyle sınırlı değilsiniz. Kahverengiler veya grilerle gidebilirsiniz.

ADIM 7

Cildinizin sıcak mı yoksa soğuk mu olduğunu bilmek, daha iyi makyaj seçimleri yapmanıza yardımcı olabilir, ancak sarışın için özellikle önemli görünüyor. Bir sarışınla, her şey bir şekilde harmanlanabilir ve makyajdaki yanlış seçim gerçekten göze çarpabilir. Sıcak veya soğuk bir cilt tonuna sahip olduğunuzdan emin değilseniz yardım alın. Başka bir seçenek, makyaj sanatçısı gibi bir uzmana danışmaktır. Hatta bir mağazada makyaj tonları için çalışan birine danışmayı bile deneyebilirsiniz.

Sarışınlar için makyaj önerileri bazen kafa karıştırıcı olabilir. Ancak bu ipuçlarını takip etmek çok daha kolay bir yol olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal