Tatlı Krizlerini Önleyen Bu Ot Kilo Verdiriyor!

Tatlı krizleri tetiklenir ve kilo almanızı sağlar. Ayrıca sağlığa da zararlıdır. Bunu engellemek için acı çehre otu tüketebilirsiniz.

04.09.2019-10:20 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-10:17) Tatlı Krizlerini Önleyen Bu Ot Kilo Verdiriyor!

Kabızlıktan kilo vermeye kadar büyük bir yarar sağlayan acı çehre otu evde mutlaka saklamanız gereken bitkiler arasında yer almalı.

ACI ÇEHRE OTUNUN FAYDALARI

Bedenin belirli yerlerinde biriken yağ depolarını kısa vakitte yakmayı mümkün kılan acı çehre otu kanser benzeri ölümcül bir rahatsızlıktan kabızlığa dek bütün sorunlara iyi gelmektedir. Birden bastıran tatlı krizlerinin önüne geçerek tatlı yeme gereğini engelleyecektir.Ara sıra tüketildiğinde yağ yakma niteliğine de sahip olabilen acı çehre otu tohumu her gün düzenli tüketilirse hızlı bir biçimde zayıflamaya destek olmaktadır.Ödemin neden olduğu şişkinliği bedenden hızlıca uzaklaştırarak fazlalık zehirleri yok eder.Metabolizmanın hızlanmasına destek olarak kalori yakımına yardım eder. Su kaybına neden olduğundan dolayı şişkinliği engelliyor ve kabızlığa iyi geliyor.Erkeklerde görülen prostat kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır.İştah kesicidir, kilo kontrolü sağlamada önemlidir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal