Maden Suyunu Buz Kalıplarına Koyup Bunu Yapın! Cilde Faydası İnanılmaz

Maden suyunu sadece içmek için kullanıyorsanız bunu duyunca şaşıracaksınız. İçindeki mineraller ve vitaminler bakımından oldukça zengin olan maden suyu, cilde sağladığı yararlar açısından da bir hayli popüler.

04.09.2019-09:21 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-09:05) Maden Suyunu Buz Kalıplarına Koyup Bunu Yapın! Cilde Faydası İnanılmaz

Cilt bakımında tonik olarak işe yarayan ve cildi ferahlatan maden suyu, sabah akşam uygulandığında ciltteki değişiklikleri göreceksiniz.

BUZ KALIPLARINA DOLDURUN

Günlük cilt bakımınızı daha da etkili kılmak adına maden suyunu buz kalıplarında döküp her sabah yüzünüzde gezdirerek temizliğini yapabilirsiniz. Bu , solgun cildi canlandırmada bir hayli etkilidir. Düzenli şekilde kullanımlarınızda cildinizdeki farkı farkedeceksiniz.

NASIL YAPILIR?

Pamuğa maden suyundan biraz dökerek akşam yatmadan evvel cildi temizlerken kullanarak yüzünüzdeki görünmeyen kirden kurtarabilirsiniz. Maden suyunu boş temiz bir sprey şişesine aktarıp cilde fışkırtarak ferahlatıcı etkisinden faydalanabilirsiniz.

Bilhassa  günlük yaşamda çok fazla mimik kullananarın dudak kenarlarında beliren ince çizgileri yok etmede oldukça etkilidir. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal