Solgun Ciltler İçin Süt ve Salatalık Maskesi

Gerek mevsime bağlı gerekse günlük hayatın koşturmacası içinde cildimiz solgunlaşabilir ya da rengi atabilir. Tüm bu etkileri ortadan kaldırmak için kimyasal ürünlerden destek almak yerine doğal ürünlerden faydalanmak istiyorsanız işte size yüzde yüz doğal maske tarifi.

15.08.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-15:02) Solgun Ciltler İçin Süt ve Salatalık Maskesi

Cansız ve renksiz bir cildin oluşturacağı olumsuz etkilerden uzaklaşmak istiyorsanız süt ve salatalık ile yapılacak harika bir maske tarifimiz var. 

SÜT MASKESİ

Sütteki laktik asit ölü hücrelerden kurtulmaya destek olan daha temiz ve yumuşak bir cildi ortaya çıkaran etkilerdendir. Laktik asit bununla beraber parlaklık katma özelliğine de sahiptir. Bu sebeple düzenli kullanımında lekelerin giderilmesine ve cildin daha sağlıklı bir renk tonu kazanmasına yardım eder. Ilık süte batırdığınız bir pamuğu kullanarak kendi “yüz maskenizi” yapabilirsiniz.

SALATALIK MASKESİ

Cilt bakımı esnasında gözlerin üzerine dilimlenmiş salatalık koyulur. Salatalığın içindeki yoğun nem, yorgun göz kapaklarını dinlendirmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur. Salatalık, aynı zamanda E vitamini ve doğal yağlar açısından da zengindir. Bu da onu cildi parlaklaştırmak için faydalandığımız ürünlerden birisi yapar. Salatalık cildinize güzellik ve ışıltı verecektir. Ayrıca, cildinizi yumuşatır ve lekelerle kırışıklıkları ortadan kaldırır. Tek yapmanız gereken bir tane salatalığı soymak, çekirdeklerini çıkarıp macun kıvamına gelene dek mutfak robotundan geçirmektir. Bu macunu 20 dakika süresince cildinizde bekletip yıkayın. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal