Sağlık ve Güçlü Tırnaklar İçin İpuçları

Kadınlar ellerinin bakımlı görünmesi için tırnaklarının da sağlıklı ve güçlü olmasını ister. Peki, güçlü tırnaklara sahip olmak için ne yapma gerekir?

16.01.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 16.01.2020-15:21)

Tırnaklarınızı güçlendirmek istiyorsanız vereceğimiz küçük ipuçlarını mutlaka denemelisiniz. İşte tırnak güçlendiren doğal yöntemler...

GÜÇLÜ TIRNAKLAR İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Hem tırnağınızı hem de tırnak yatağını güçlendirebilecek olan E vitamini yağı, hasarlı ve kırılgan tırnakların onarılması ve düzeltilmesi yardımcı olur. Doğrudan tırnaklarınıza ve tırnak yataklarınıza uygulayacağınız E vitamini yağı kan dolaşımını ve tırnak büyümesini artırır. Hindistan cevizi yağı da çok iyi antibakteriyel ve antifungal özelliklere sahiptir. Tırnaklarınıza ve çevresindeki cilde sıcak hindistan cevizi yağı sürerek, emilene kadar masaj yapmak tırnaklarınızın güçlenmesine yardımcı olur. Zeytinyağı, tırnakları nemlendirmek ve beslemek için son derece iyidir. Tırnaklara herhangi bir hasar veren ve büyümelerini harekete geçiren E vitamini yönünden yüksektir. Tırnaklara sıcak zeytin yağı sürüp 10 dakika kadar masaj yapmanız gerekir. Aynı zamanda beyaz ve yeşil çay daha sık içmek tırnaklarınızın kalitesini artıracaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal