Pürüzsüz Bacaklar İçin Bal Kürü Maskesi!

Kusursuz bacaklara sahip olmak sandığınızdan daha kolay olabilir. Evde yapacağınız doğal kürlerle pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Peeling etkisi de gösteren maskeler sayesinde bacağınızdaki batıklardan ve lekelerden kurtulabilirsiniz.

25.03.2019-17:25 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-17:13) Pürüzsüz Bacaklar İçin Bal Kürü Maskesi!

Bacaklardaki batıklar ve lekeler bazen rahatsız edici olabilir. Siz de bacaklarınızdaki bu nahoş görünümden rahatsız olanlardansanız 4 bakım önerisini uygulayabilirsiniz. Bu kürleri düzenli uyguladığınızda kadife gibi bacaklara sahip olacaksınız. İşte kusursuz ve güzel görünen bacaklar için 4 bakım önerisi! 

BAL KÜRÜ

Malzemeler:

3 yemek kaşığı bal, 4 yemek kaşığı toz şeker

HAZIRLANIŞI: 

Bal ve şekeri bir kapta karıştırın. Karışımı parmaklarınızla masaj yaparak bacaklarınıza uygulayın. 3-4 dakika masaj yaptıktan sonra ılık suyla yıkayabilirsiniz. Bal kürü bacaklarınızı beslerken aynı zamanda etkili bir peeling yapacaktır.

SUSAM YAĞI KÜRÜ

Malzemeler:

4 yemek kaşığı susam yağı, 5 yemek kaşığı limon suyu

HAZIRLANIŞI: 

Susam yağını ve limon suyunu bir kapta karıştırın. Duştan sonra bir pamuk yardımıyla bacaklarınıza uygulayın. Vaktiniz varsa masaj yaparak uygularsanız çok

YUMURTA MASKESİ

Malzemeler:

6 yemek kaşığı toz şeker, 1 yumurtanın akı

HAZIRLANIŞI: 

Şeker ve yumurta akını bir kapta karıştırıp bacağınıza uygulayın. Maskenin kurumasını bekleyin ve kuruduktan sonra masaj yaparak ovalayarak çıkarın. Ardından ılık suyla yıkayabilirsiniz. 

 LİMON VE DENİZ TUZU

Arzu ettiğiniz kadar limon suyu ve deniz tuzunu bir kapta karıştırın. Duşta bacaklarınızı iyice keseleyip yumuşatın. Bu karışımı bacaklarınıza masaj yaparak uygulayın. Ardındna ılık suyla yıkayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal