Ballerina Lifting ile Ciltte Bella Hadid Edası

Ballerina Lifting nedir? Ameliyatsız ve ağrısı yüz germe uygulaması olan Ballerina Lifting ile gergin, sağlıklı ve sıkı görünen yüz hatlarına sahip olmak imkansız değil. Bella Hadid havasına sahip bir yüz için ameliyatsız yüz germe uygulaması kadınlar tarafından merak konusu.

25.03.2019-15:37 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-15:39) Ballerina Lifting ile Ciltte Bella Hadid Edası

Ameliyatsız yüz germe operasyonlarından olan Ballerina Lifting, elastikiyet kaybı ile ortaya çıkan sarkmaları toparlayarak sağlıklı ve sıkı bir cilde ulaşmanızı sağlar. Bu yöntemde, mikro iğneler cildin altındaki dokulara radyofrekans dalgaları gönderir. Bu sayede dokular uyarılır ve kollajen tekrar yoğunlaşır.

BALLERİNA LİFTİNG HANGİ BELGELERE UYGULANIR?

Yüz, boyun ve çene bölgesindeki sarkmalara doğrudan etki eder. Ballerina Lifting ile gerilme etkisi yüz hatlarında ilk seanstan itibaren fark edilir.

KİMLER BU UYGULAMAYI YAPTIRABİLİR?

Yüz gerdirme ameliyatları daha ciddidir ancak günlük hayattaki mutsuzluklar, özgüven kayıpları gibi sebepler  estetik ameliyatlarına olan ilgiyi arttırmaktadır. Ameliyatların aksine bu tip uygulamalarda normal hayata dönüş süresi çok kısadır. Mutlaka iyi bir araştırma yaparak, doğru hastane ve kliniklerde operasyonların uygulanması gerekmektedir. Lifting fiyatları, yüz germe fiyatları hakkında klinik ve hastanelerden bilgi alabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal