Hamile Kalmayı Düşünüyorsanız Bunları Yapın!

Hamile kalmayı düşünen kadınlar hem bu fikre alışmak hem de değişecek hormonları için kendilerini hazırlamak adına bazı değişiklikler yaparlar. İşte hamilelik düşünen kadınlar için öncesinde yapılması önerilen maddeler.

08.04.2019-10:33 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-10:12) Hamile Kalmayı Düşünüyorsanız Bunları Yapın!

be kalmadan önce kendinize yapacağınız küçük iyilikler hem kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak hem de bebeğiniz dünyaya geldikten sonra size büyük bir motivasyon sağlayacaktır.

 

BOL BOL SPOR YAPIN 

Anne olduktan sonra zamana en az iki kişinin gereksinimlerini sığdırmak zorunda kalınca sporun kıymetini daha iyi anlayacaksınız.

DUŞTA UZUN KALIN

Bu nedenle banyoya mumlar, kokular, müzik koyun şöyle uzunca, elleriniz buruşuncaya kadar durun suyun altında.

ARKADAŞLARINIZLA GEZİN

Arkadaşlarınızla bol bol gezin evde bekleyen bebeğiniz mi var? Bir de mutlaka sıcak şeyler için hatta yazın bile sıcak şeyler için. Sonra muhtemelen her içeceği soğuktan hallice içeceksiniz.

 

TEK BAŞINIZA GEZİN

Bunun için birilerine ihtiyaç duymadan merak ettiğiniz her semte uğrayın, toplu taşımayla arabayla belki yürüyerek...

 UZUN KAHVALTILAR YAPIN

Belki de alerjik bir bebek olacak. Belki de kilo nedeniyle yiyemeyeceksiniz. O nedenle abartmadan tabi ne isterse canınız yiyin, için. Uzun Pazar kahvaltılarının kıymetini bilin. Uzaklarda özledikleriniz varsa mutlaka görün.

İŞ HAYATININ TADINI ÇIKARIN

Tüm entrikalara, sevmediğiniz iş arkadaşlarınıza, sevimsiz müdüre rağmen ofisin, çalışıyor olmanın kıymetini bilin.  Onun için hırslarınıza bile sarılın uzun uzun.

 

 

 Son Dakika Kadın Habeleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal