Gözleri Büyük Gösteren Makyaj Hileleri!

Gözlerini olduğundan daha büyük göstermek isteyenlere ufak makyaj hileleri veriyoruz. Kullanacağınız ürünlerle daha büyülü bakışlara sahip olacaksınız. İşte tüm gözleri üzerinize çekecek göz makyajı incelikleri...

16.04.2019-16:31 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-16:15) Gözleri Büyük Gösteren Makyaj Hileleri!

Makyaj aynasının karşısına geçince kendimizi iyi hissetmek adına bazı güzellik ürünlerinden yardım alırız. Peki büyük gözlere sahip olmak için nasıl makyaj yapmamız gerekir? Gelin birlikte inceleyelim.

GÖZ KALEMİ VEYA EYELİNER SÜRÜN

Gözlerinizi daha iri göstermenin en bilinen yolu kalem veya eyeliner çekmektir.  Kirpik diplerinizi göz kalemi veya eyeliner ile ince veya tercihinize göre kalın bir çizgi çekin. 

KREM RENGİ KALEM KULLANIN

Gözünüzün içerisine krem rengi göz kalemi çekmek gözlerinizi olduğundan daha büyük görünmesini sağlayacaktır. Göz içi yapınızı daha iri göstermek için bilinenlerin aksine siyah kalem çekmek yerine beyaza dönük krem rengi kalem çekmek çok daha etkili olacaktır. 

KİRPİKLERİNİZİ KIVIRIN!

Kirpiklerinizi daha belirgin ve kıvrık göstermek gözlerinizi daha iri gösterecektir. Bunun için kirpik kıvırıcı aletinden yardım alabilirsiniz.

GÖZ PINARLARINDA İÇTEN PARLAYAN PARILTI

Göz pınarlarınızı simli olmayan ama parlayan aydınlatıcılardan sürerek daha geniş kullanabilirsiniz. Göz pınarlarınıza uyguladığınız aydınlatıcı göslerinizi daha sağlıklı aydınlık ve geniş gösterecektir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal